Avril-l.wz.cz - Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Avril-l.wz.cz - Forum

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!

Goto down 
+13
kikina
lenny
TynushQa*
CitroneQ
Týna.K
(_._)
mandaríí
Cartman 182
Rypka
drusila
sevca
Adámek
Barush
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
AutorZpráva
lenny

lenny

Poeet p?íspivku : 4546
Registration date : 19. 01. 08

Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeTue 1 Jul - 17:36

Adámek napsal:
Rypka napsal:
Adámek napsal:
Před pražským koncertem Aril Lavigne vystoupí jako předkapela domácí formace Imodium

Tříhlavé broumovské těleso Imodium si dávno před svými pubertálními lety zamilovalo přínos Kurta Cobaina rockové scéně.

Pod jeho pomyslným dohledem počalo v devětadevadesátém tvořit písničky, které vyzbrojilo nirvanovským feelingem a studijní angličtinou.

Mezitím se jejich tvorba daleko více posunula k vlastnímu modernímu zvuku, jehož souputníky lze objevit na trase skupin Silverchair, Creed a Incubus.

Angličtinu pokořila čeština, a tak se zpěvák a kytarista Thom, baskytarista Radouš a bubeník Kharl posílili o možnost komunikovat se svými vrstevníky o současném světě, který je z jejich hlediska tolik bolestivý.

Znáte je někdoo???
mhe ho hu.....slysel sem o nich uz Smile

Mě to taky něco říká...ale písničku neznám ani jednu. Tedka jsem poslouchal něco přes net..a jako není to špatný..ale nezvalo mě to..

znam je, ujdou
Návrat nahoru Goto down
http://www.myspace.com/lenny_prag
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 06. 05. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeWed 2 Jul - 15:42

Nevím, nakolik už ste domluvený, na fórum moc nechodím, ale můžu vědět kdy a kde je sraz? Jestli by někdo nečekal na nádru a nezaved mě tam Smile. Plánuju, že přijedu snad dopoledne někdy.
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

Poeet p?íspivku : 5887
Registration date : 25. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeWed 2 Jul - 18:25

ChristineZ.Kochansky napsal:
Nevím, nakolik už ste domluvený, na fórum moc nechodím, ale můžu vědět kdy a kde je sraz? Jestli by někdo nečekal na nádru a nezaved mě tam Smile. Plánuju, že přijedu snad dopoledne někdy.

No nějak tu navzájem domluvený nejsme..protože tam každej jdeme zvlášt s někým jiným ještě..jen prostě počítáme s tím, že se uvidíme tam všichni. A jinak se nemusíš bát, že bys to nenašla - je to přímo zastávka metra, tedka ti neřeknu jaká, lae je to zastávka a když vyjedeš z metra tak je ta hala před tebou..Surprised)
Návrat nahoru Goto down
http://www.adiiiisek.rajce.net
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeWed 2 Jul - 21:03

A od kdy tam asi budete? Já se do Prahy dostanu asi tak v 10 dopoledne nejdřív a nevím, jestli vás najdu, teda jestli se před bránou budou tlačit už nějaký lidi Smile.
Návrat nahoru Goto down
lenny

lenny

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeWed 2 Jul - 21:31

je to ceskomoravska, christine! je to na metru B. a je to fakt hned vedle venku z metra. ja tam prijedu bohuzel az tak ve 3 Sad ale aspon ze tak, z prace me pusti v pul 3.
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

Poeet p?íspivku : 2830
Registration date : 25. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeWed 2 Jul - 23:23

A od kdy tam asi budete? Já se do Prahy dostanu asi tak v 10 dopoledne nejdřív a nevím, jestli vás najdu, teda jestli se před bránou budou tlačit už nějaký lidi Smile.
myslim ze 10 je celkem brzo no Very Happy
Návrat nahoru Goto down
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeThu 3 Jul - 12:00

Rypka napsal:
myslim ze 10 je celkem brzo no Very Happy

Ráda bych chytla místo hned u pódia Smile).No v 10 se tam můžu dostat nejdřív, ale asi se dýl prospím a přijedu až později. Stepovat před bránou celej den se mi taky moc nechce. Hele a ta hospoda platí?
Návrat nahoru Goto down
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeThu 3 Jul - 12:02

lenny napsal:
je to ceskomoravska, christine! je to na metru B. a je to fakt hned vedle venku z metra. ja tam prijedu bohuzel az tak ve 3 Sad ale aspon ze tak, z prace me pusti v pul 3.

Jj,díky,to už tam trefím sama Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Elis

Elis

Poeet p?íspivku : 98
Registration date : 04. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeFri 4 Jul - 17:44

Já doufám, že dopoledne tam ještě moc lidí nebude... páč cpát se tam celej den...ehm... to snad neni ani biologicky možný, vemte si, co pití...a věci s tim spojený? bounce
Návrat nahoru Goto down
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeFri 4 Jul - 18:48

Elis napsal:
Já doufám, že dopoledne tam ještě moc lidí nebude... páč cpát se tam celej den...ehm... to snad neni ani biologicky možný, vemte si, co pití...a věci s tim spojený? bounce

Já nakonec dorazím asi až po jedné, myslím že takový vedra už příští týden bejt nemají, takže se nějak zvládne Smile
Návrat nahoru Goto down
Elis

Elis

Poeet p?íspivku : 98
Registration date : 04. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSat 5 Jul - 19:01

Elis napsal:

Já nakonec dorazím asi až po jedné, myslím že takový vedra už příští týden bejt nemají, takže se nějak zvládne Smile
Fajn... myslim, že předkoncertový čekání, pokud to neni v namačkanym davu, se dá taky celkem užít... ta atmosféra blížící se dokonalosti... sunny
Návrat nahoru Goto down
lenny

lenny

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 21:10

tak me tam asi nikdo mistecko nepodrzinkuje, tak se velmi tesim na koncertik o samote.. Sad
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 21:19

lenny napsal:
tak me tam asi nikdo mistecko nepodrzinkuje, tak se velmi tesim na koncertik o samote.. Sad
v kolik dorazis?
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 21:27

lenny napsal:

U mě a Gábi máš dveře otevřené...
Návrat nahoru Goto down
Hanilka

Poeet p?íspivku : 2556
Registration date : 08. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 21:30

Adámek napsal:
lenny napsal:

jo u me teez.. tak nemrmlej.. !! musime bejt u sebe precejc, hm?
Návrat nahoru Goto down
http://www.deeckouni.wz.cz
lenny

lenny

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 22:14

Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

delam do 14.30, tak ve 3 tam jsem (JSEM NA TEBE ZVEDAVAAA Razz )

@all.. dikes, no, ale jak to chcete udelat, Hejni..?! jako ja jsem nasrana, se tam budu jak pipka nekam cpat, ty kecy.. nikam nejdu Sad
Návrat nahoru Goto down
Hanilka

Poeet p?íspivku : 2556
Registration date : 08. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 22:24

lenny napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

@all.. dikes, no, ale jak to chcete udelat, Hejni..?! jako ja jsem nasrana, se tam budu jak pipka nekam cpat, ty kecy.. nikam nejdu Sad

nevim jak to udelame.. ale pujdes k nam.. ve tri je jeste dost dobrej cas!! proste nas bude hodne kery te tam procpou a cau
Návrat nahoru Goto down
http://www.deeckouni.wz.cz
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 23:06

lenny napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

to zvladnem Smile
Návrat nahoru Goto down
mandaríí

mandaríí

Poeet p?íspivku : 2789
Registration date : 14. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 23:41

Rypka napsal:
lenny napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

to zvladnem Smile

jiná možnost neexistuje
Návrat nahoru Goto down
http://www.screech.bloguje.cz
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeSun 6 Jul - 23:56

mandaríí napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

to zvladnem Smile

jiná možnost neexistuje

Jj, kdyžtak ti probijem cestu Smile .Btw už se na vás lidi těším, až vás uvidím...ale na Av asi víc, nic ve zlým Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeMon 7 Jul - 0:04

mandaríí napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

to zvladnem Smile

jiná možnost neexistuje

Jj, kdyžtak ti probijem cestu Smile .Btw už se na vás lidi těším, až vás uvidím...ale na Av asi víc, nic ve zlým Very Happy
tak jako co si budem nalhavat Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeMon 7 Jul - 0:37

lenny napsal:
Rypka napsal:
lenny napsal:
v kolik dorazis?

žbrblalko...Surprised) Jedna se k nám procpeš. Kam si vůbec udala ten druhej lííísteček???
A nezapomínej, že pak hlavně jedeme společně dooooomůůůůůůůSurprised)
Návrat nahoru Goto down
Barush

Barush

Poeet p?íspivku : 95
Registration date : 22. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeMon 7 Jul - 10:08

tak jsem na zitra zvedava .. budu tam asi nejak navecer ... uz se silene tesim, ale uz vidim,jak tam propašuju foťák Sad
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeMon 7 Jul - 11:53

Barush napsal:
tak jsem na zitra zvedava .. budu tam asi nejak navecer ... uz se silene tesim, ale uz vidim,jak tam propašuju foťák Sad
no nekdo to udelat musi.. lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
(_._)

Poeet p?íspivku : 4321
Registration date : 23. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitimeMon 7 Jul - 12:45

Adámek napsal:
lenny napsal:

u mě taky! Wink a v kolik teda tam všichni budete? v 11 je asi brzo co? nevím kdy mám jet Sad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 18 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!
Strana 18 z 22Jdi na stránku : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Next
 Similar topics
-
» 8.7.08 avril v praze
» Avril kratke videjko z Girlfriend,pozdrav od Avril
» Avril a TBLC
» Avril's hair
» DVD Avril

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Avril-l.wz.cz - Forum :: Avril Lavigne-
Přejdi na: