| Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
|
+13kikina lenny TynushQa* CitroneQ Týna.K (_._) mandaríí Cartman 182 Rypka drusila sevca Adámek Barush 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Tue 1 Jul - 17:36 | |
| - Adámek napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Před pražským koncertem Aril Lavigne vystoupí jako předkapela domácí formace Imodium
Tříhlavé broumovské těleso Imodium si dávno před svými pubertálními lety zamilovalo přínos Kurta Cobaina rockové scéně.
Pod jeho pomyslným dohledem počalo v devětadevadesátém tvořit písničky, které vyzbrojilo nirvanovským feelingem a studijní angličtinou.
Mezitím se jejich tvorba daleko více posunula k vlastnímu modernímu zvuku, jehož souputníky lze objevit na trase skupin Silverchair, Creed a Incubus.
Angličtinu pokořila čeština, a tak se zpěvák a kytarista Thom, baskytarista Radouš a bubeník Kharl posílili o možnost komunikovat se svými vrstevníky o současném světě, který je z jejich hlediska tolik bolestivý.
Znáte je někdoo??? mhe ho hu.....slysel sem o nich uz Mě to taky něco říká...ale písničku neznám ani jednu. Tedka jsem poslouchal něco přes net..a jako není to špatný..ale nezvalo mě to.. znam je, ujdou | |
|
| |
ChristineZ.Kochansky
Poeet p?íspivku : 54 Age : 36 Registration date : 06. 05. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 2 Jul - 15:42 | |
| Nevím, nakolik už ste domluvený, na fórum moc nechodím, ale můžu vědět kdy a kde je sraz? Jestli by někdo nečekal na nádru a nezaved mě tam . Plánuju, že přijedu snad dopoledne někdy. | |
|
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 2 Jul - 18:25 | |
| - ChristineZ.Kochansky napsal:
- Nevím, nakolik už ste domluvený, na fórum moc nechodím, ale můžu vědět kdy a kde je sraz? Jestli by někdo nečekal na nádru a nezaved mě tam . Plánuju, že přijedu snad dopoledne někdy.
No nějak tu navzájem domluvený nejsme..protože tam každej jdeme zvlášt s někým jiným ještě..jen prostě počítáme s tím, že se uvidíme tam všichni. A jinak se nemusíš bát, že bys to nenašla - je to přímo zastávka metra, tedka ti neřeknu jaká, lae je to zastávka a když vyjedeš z metra tak je ta hala před tebou.. ) | |
|
| |
ChristineZ.Kochansky
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 2 Jul - 21:03 | |
| A od kdy tam asi budete? Já se do Prahy dostanu asi tak v 10 dopoledne nejdřív a nevím, jestli vás najdu, teda jestli se před bránou budou tlačit už nějaký lidi . | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 2 Jul - 21:31 | |
| je to ceskomoravska, christine! je to na metru B. a je to fakt hned vedle venku z metra. ja tam prijedu bohuzel az tak ve 3 ale aspon ze tak, z prace me pusti v pul 3. | |
|
| |
Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
| |
| |
ChristineZ.Kochansky
| |
| |
ChristineZ.Kochansky
| |
| |
Elis
Poeet p?íspivku : 98 Age : 32 Bydliště : České Budějovice Registration date : 04. 04. 06
| |
| |
ChristineZ.Kochansky
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 4 Jul - 18:48 | |
| | |
|
| |
Elis
Poeet p?íspivku : 98 Age : 32 Bydliště : České Budějovice Registration date : 04. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sat 5 Jul - 19:01 | |
- Elis napsal:
- ChristineZ.Kochansky napsal:
- A od kdy tam asi budete? Já se do Prahy dostanu asi tak v 10 dopoledne nejdřív a nevím, jestli vás najdu, teda jestli se před bránou budou tlačit už nějaký lidi .
Já doufám, že dopoledne tam ještě moc lidí nebude... páč cpát se tam celej den...ehm... to snad neni ani biologicky možný, vemte si, co pití...a věci s tim spojený? Já nakonec dorazím asi až po jedné, myslím že takový vedra už příští týden bejt nemají, takže se nějak zvládne Fajn... myslim, že předkoncertový čekání, pokud to neni v namačkanym davu, se dá taky celkem užít... ta atmosféra blížící se dokonalosti... | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 21:10 | |
| tak me tam asi nikdo mistecko nepodrzinkuje, tak se velmi tesim na koncertik o samote.. | |
|
| |
Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 21:19 | |
| - lenny napsal:
- tak me tam asi nikdo mistecko nepodrzinkuje, tak se velmi tesim na koncertik o samote..
v kolik dorazis? | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 21:27 | |
| - lenny napsal:
- tak me tam asi nikdo mistecko nepodrzinkuje, tak se velmi tesim na koncertik o samote..
U mě a Gábi máš dveře otevřené... | |
|
| |
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 21:30 | |
| - Adámek napsal:
- lenny napsal:
U mě a Gábi máš dveře otevřené... jo u me teez.. tak nemrmlej.. !! musime bejt u sebe precejc, hm? | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 22:14 | |
| - Rypka napsal:
- lenny napsal:
v kolik dorazis? delam do 14.30, tak ve 3 tam jsem (JSEM NA TEBE ZVEDAVAAA ) @all.. dikes, no, ale jak to chcete udelat, Hejni..?! jako ja jsem nasrana, se tam budu jak pipka nekam cpat, ty kecy.. nikam nejdu | |
|
| |
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 22:24 | |
| | |
|
| |
Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 23:06 | |
| | |
|
| |
mandaríí
Poeet p?íspivku : 2789 Bydliště : Pardubice Registration date : 14. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 23:41 | |
| | |
|
| |
ChristineZ.Kochansky
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sun 6 Jul - 23:56 | |
| - mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- lenny napsal:
- Rypka napsal:
- lenny napsal:
v kolik dorazis? delam do 14.30, tak ve 3 tam jsem (JSEM NA TEBE ZVEDAVAAA ) @all.. dikes, no, ale jak to chcete udelat, Hejni..?! jako ja jsem nasrana, se tam budu jak pipka nekam cpat, ty kecy.. nikam nejdu to zvladnem jiná možnost neexistuje Jj, kdyžtak ti probijem cestu .Btw už se na vás lidi těším, až vás uvidím...ale na Av asi víc, nic ve zlým | |
|
| |
Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Mon 7 Jul - 0:04 | |
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- lenny napsal:
- Rypka napsal:
- lenny napsal:
v kolik dorazis? delam do 14.30, tak ve 3 tam jsem (JSEM NA TEBE ZVEDAVAAA ) @all.. dikes, no, ale jak to chcete udelat, Hejni..?! jako ja jsem nasrana, se tam budu jak pipka nekam cpat, ty kecy.. nikam nejdu to zvladnem jiná možnost neexistuje Jj, kdyžtak ti probijem cestu .Btw už se na vás lidi těším, až vás uvidím...ale na Av asi víc, nic ve zlým tak jako co si budem nalhavat | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Mon 7 Jul - 0:37 | |
| - lenny napsal:
- Rypka napsal:
- lenny napsal:
v kolik dorazis? delam do 14.30, tak ve 3 tam jsem (JSEM NA TEBE ZVEDAVAAA ) @all.. dikes, no, ale jak to chcete udelat, Hejni..?! jako ja jsem nasrana, se tam budu jak pipka nekam cpat, ty kecy.. nikam nejdu žbrblalko... ) Jedna se k nám procpeš. Kam si vůbec udala ten druhej lííísteček??? A nezapomínej, že pak hlavně jedeme společně dooooomůůůůůůů ) | |
|
| |
Barush
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Bydliště : Trutnov Registration date : 22. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Mon 7 Jul - 10:08 | |
| tak jsem na zitra zvedava .. budu tam asi nejak navecer ... uz se silene tesim, ale uz vidim,jak tam propašuju foťák | |
|
| |
Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Mon 7 Jul - 11:53 | |
| | |
|
| |
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
| |
|
| |