| Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
|
+13kikina lenny TynushQa* CitroneQ Týna.K (_._) mandaríí Cartman 182 Rypka drusila sevca Adámek Barush 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| |
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 20:25 | |
| | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 20:27 | |
| | |
|
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 21:18 | |
| | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 21:19 | |
| | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 21:21 | |
| zvládnete to oba avrilováci jsou chytrý (až ná pár výjimek no ) | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 21:27 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 21:38 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:27 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:29 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:31 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:35 | |
| - Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- Hanilka napsal:
- jeste nemam lupen na stole.. tak take it easy
ale budeš endi, ale dyt nam to prej, ne? a navic to jeste vubec neni jisty.. ale jo dyť vám to přeju ale mrzí mě to, že tam já nebudu no ale v pze budes! to budu.. a taky se moc těším Už aby to bylo ---) Už aby bylo uterý 27.května..at to dopadne jak to dopadne.. jo tak u me az presne na den o mesic dyl.. nevim, jak to zvladnu s nervama, fakt. No já to mám 26..ale prostě ten den bude hororovej..tak proto chci až 27 mno jo, ale kvetna a ne cervna, jako ja. Ještě to tak...ale beztak to nedám. Začínám se hroutit, protože mám pocit že nic neumím. Už ani tu trapnou ajinu si myslím, že neumím...slova mi vypadávaj..to je shit.. jsme na tom stejne. i ja se hroutim. navic psychicky se hroutim. No já právě psychicky..!!!) Fyzicky ještě ne...pomáhaj mi různý lektvary z fitka. ja psychicky a velmi. ze jako si tim i sama sobe ublizuju, to cejtim. moje sadomasochisticky sklony zase.. | |
|
| |
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:36 | |
| - lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- Hanilka napsal:
ale budeš endi, ale dyt nam to prej, ne? a navic to jeste vubec neni jisty.. ale jo dyť vám to přeju ale mrzí mě to, že tam já nebudu no ale v pze budes! to budu.. a taky se moc těším Už aby to bylo ---) Už aby bylo uterý 27.května..at to dopadne jak to dopadne.. jo tak u me az presne na den o mesic dyl.. nevim, jak to zvladnu s nervama, fakt. No já to mám 26..ale prostě ten den bude hororovej..tak proto chci až 27 mno jo, ale kvetna a ne cervna, jako ja. Ještě to tak...ale beztak to nedám. Začínám se hroutit, protože mám pocit že nic neumím. Už ani tu trapnou ajinu si myslím, že neumím...slova mi vypadávaj..to je shit.. jsme na tom stejne. i ja se hroutim. navic psychicky se hroutim. No já právě psychicky..!!!) Fyzicky ještě ne...pomáhaj mi různý lektvary z fitka. ja psychicky a velmi. ze jako si tim i sama sobe ublizuju, to cejtim. moje sadomasochisticky sklony zase.. jooo podme.. zacina to byt zajimave.. | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:37 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- Hanilka napsal:
ale budeš endi, ale dyt nam to prej, ne? a navic to jeste vubec neni jisty.. ale jo dyť vám to přeju ale mrzí mě to, že tam já nebudu no ale v pze budes! to budu.. a taky se moc těším Už aby to bylo ---) Už aby bylo uterý 27.května..at to dopadne jak to dopadne.. jo tak u me az presne na den o mesic dyl.. nevim, jak to zvladnu s nervama, fakt. No já to mám 26..ale prostě ten den bude hororovej..tak proto chci až 27 mno jo, ale kvetna a ne cervna, jako ja. Ještě to tak...ale beztak to nedám. Začínám se hroutit, protože mám pocit že nic neumím. Už ani tu trapnou ajinu si myslím, že neumím...slova mi vypadávaj..to je shit.. jsme na tom stejne. i ja se hroutim. navic psychicky se hroutim. No já právě psychicky..!!!) Fyzicky ještě ne...pomáhaj mi různý lektvary z fitka. ja psychicky a velmi. ze jako si tim i sama sobe ublizuju, to cejtim. moje sadomasochisticky sklony zase.. jooo podme.. zacina to byt zajimave.. no tak me nazval tata, ja si tema svyma uzkostma fakt ublizuju, vim to. | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:45 | |
| tak jako tyhle stresove situace.. zkouskove obdobi atd.. neni nic prijemnyho.. me fak stacil ten muj svatak, kdy sem myslela, ze ziju posledni dny myho zivota.. ja byla na dne.. !! | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:46 | |
| o stresu mi tu nemluvte.. já jsem největší trémař ze všech | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:48 | |
| - Hanilka napsal:
- tak jako tyhle stresove situace.. zkouskove obdobi atd.. neni nic prijemnyho.. me fak stacil ten muj svatak, kdy sem myslela, ze ziju posledni dny myho zivota.. ja byla na dne.. !!
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:52 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- tak jako tyhle stresove situace.. zkouskove obdobi atd.. neni nic prijemnyho.. me fak stacil ten muj svatak, kdy sem myslela, ze ziju posledni dny myho zivota.. ja byla na dne.. !!
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. jak uz sem rikala, brecela sem.. zvracela.. houpala se na zidli.. ja neviim.. takovej blazen proste.. nechtela sem nikoho slyset.. utechy, sladky slova nic!! nic jist.. nic delat.. | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:53 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. jak uz sem rikala, brecela sem.. zvracela.. houpala se na zidli.. ja neviim.. takovej blazen proste.. nechtela sem nikoho slyset.. utechy, sladky slova nic!! nic jist.. nic delat.. ja si zase vyvolavam uzkosti proste..uzkost stisnenost ze vseho kolem me.. psychopat proste | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:56 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. jak uz sem rikala, brecela sem.. zvracela.. houpala se na zidli.. ja neviim.. takovej blazen proste.. nechtela sem nikoho slyset.. utechy, sladky slova nic!! nic jist.. nic delat.. ja si zase vyvolavam uzkosti proste..uzkost stisnenost ze vseho kolem me.. psychopat proste kazdej to mame nejak no.. !! hlavne vydrzaj pijoner | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 22:57 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. jak uz sem rikala, brecela sem.. zvracela.. houpala se na zidli.. ja neviim.. takovej blazen proste.. nechtela sem nikoho slyset.. utechy, sladky slova nic!! nic jist.. nic delat.. ja si zase vyvolavam uzkosti proste..uzkost stisnenost ze vseho kolem me.. psychopat proste kazdej to mame nejak no.. !! hlavne vydrzaj pijoner ale ja jsem za to na sebe nastvana..takhle si fakt akorat sama sobe ublizuji..a nikam nepochodim.. | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 23:01 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. jak uz sem rikala, brecela sem.. zvracela.. houpala se na zidli.. ja neviim.. takovej blazen proste.. nechtela sem nikoho slyset.. utechy, sladky slova nic!! nic jist.. nic delat.. ja si zase vyvolavam uzkosti proste..uzkost stisnenost ze vseho kolem me.. psychopat proste kazdej to mame nejak no.. !! hlavne vydrzaj pijoner ale ja jsem za to na sebe nastvana..takhle si fakt akorat sama sobe ublizuji..a nikam nepochodim.. tak s tim zkus neco udelat.. ale to se to lehko radi no.. ja vim!! nejlepsi je se z tho vykricet.. jit nekam kde nikdo neni.. a kriceeet hwaaaaaaaaaaaaaa... | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 21 May - 23:41 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
a jak se to projevovalo jako?? me to zajima.. ja treba vcera a dnes jsem si privodila stav, ze se mi udelalo jako fakt uz i fyzicky zle. ale vim, ze si za to muzu sama, sem vul. jak uz sem rikala, brecela sem.. zvracela.. houpala se na zidli.. ja neviim.. takovej blazen proste.. nechtela sem nikoho slyset.. utechy, sladky slova nic!! nic jist.. nic delat.. ja si zase vyvolavam uzkosti proste..uzkost stisnenost ze vseho kolem me.. psychopat proste kazdej to mame nejak no.. !! hlavne vydrzaj pijoner ale ja jsem za to na sebe nastvana..takhle si fakt akorat sama sobe ublizuji..a nikam nepochodim.. tak s tim zkus neco udelat.. ale to se to lehko radi no.. ja vim!! nejlepsi je se z tho vykricet.. jit nekam kde nikdo neni.. a kriceeet hwaaaaaaaaaaaaaa... A nebo prosexovat a promazlit celý den:D Dneska jsem to udělal a je mi vesele..teda tedka už ani ne, protože už se zase učím. Ale prostě těch nějakých 9hodin jsem si na maturitu ani nevzpomněl a bylo mi hej hej hou.. ) Neboj se Lenny - to zvládneme a když ne, tak se svět nezbortí a žijeme dááááál!!! | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 22 May - 8:05 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 22 May - 12:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
| |
|
| |
| Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
|