|
| Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
|
+13kikina lenny TynushQa* CitroneQ Týna.K (_._) mandaríí Cartman 182 Rypka drusila sevca Adámek Barush 17 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 16:08 | |
| - Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
- jak tak čtu v kolik tam kdo budete, tak já se asi nechytám ! já chci bejt taky někdy u podia, chci mít foťák a mít pak na co vzpomínat !! držte mi tam fleka :-D
kdybyste mě náhodou nepoznali, tak posílám svoje foto
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ | |
| | | Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 17:22 | |
| - Adámek napsal:
- Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
- jak tak čtu v kolik tam kdo budete, tak já se asi nechytám ! já chci bejt taky někdy u podia, chci mít foťák a mít pak na co vzpomínat !! držte mi tam fleka :-D
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ ne asi...a ja na nich.... :D:D kdy ty budes mit fotky? | |
| | | Barush
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Bydliště : Trutnov Registration date : 22. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 17:43 | |
| - Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ ne asi...a ja na nich....:D:D kdy ty budes mit fotky? rypko, kterej ty jsi? šáhla si na tebe? :-D | |
| | | Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 19:52 | |
| - Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ ne asi...a ja na nich....:D:D kdy ty budes mit fotky? rypko, kterej ty jsi? šáhla si na tebe? :-D dvakrate. :D ten v ruzovyyy kosilce | |
| | | Barush
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Bydliště : Trutnov Registration date : 22. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 19:58 | |
| - Rypka napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ ne asi...a ja na nich....:D:D kdy ty budes mit fotky? rypko, kterej ty jsi? šáhla si na tebe? :-D dvakrate. :D ten v ruzovyyy kosilce to si ted nebudes tejden mejt ruce,co? | |
| | | lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 21:33 | |
| - Rypka napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ ne asi...a ja na nich....:D:D kdy ty budes mit fotky? rypko, kterej ty jsi? šáhla si na tebe? :-D dvakrate. :D ten v ruzovyyy kosilce | |
| | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 21:58 | |
| - lenny napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Barush napsal:
- mandaríí napsal:
- Rypka napsal:
- Adámek napsal:
- Elis napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- lenny napsal:
- Barush napsal:
- Rypka napsal:
- Barush napsal:
jak to udelas s tim fotakem? kazdopadne ti fleka podrzime...musis to tam poradne dokumentovat asi ho zabalim do alobalu ... nebo nevim... třeba budou fotaky povoleny ... ale mobil nezabavej, ne? kamos tam primo dela brigadu jako u tech pipaku, a zitra tam asi bude, tak jsem mu rikala, jestli me pusti a on ze nesmi proste s fotakem pustit. ze ho pry kontrolujou kamerama..nechapu vezmu ten na jedno pouziti! a co dělají s fotakama, kdyz začne pípat? zabaví ho a vrátí na konci koncertu? a nevíte, zda tam budou nějaký stánky?? musis si ho za 100kc dat do uschovny. coz te tak na 10minut zbrzdi v behu dopredu ežiši, tak to mě sere ... já se fakt těšila, že to budu fotit !!! to se na to asi vyprdnu ... hlavně, že jsem chtěla půjčit kvalitní mobil, ať to můžu fotit aspoň tim ... doufám, že tam bude možnost nechat se vyfotit s Avril co se fotky s Av týče - nechci být neoptimistická, ale nemyslim si... 100% ta šance nebude, nejsou VIP lístky takže ne-e.) hele ale mobil ti teda nechaj ne??? jojoj takže pak sem někdo hoďte fotky z mobilu doufám, že aspoň budou kvalitní :-D tady už nějaký jsou http://musicserver.cz/clanek/22747/Avril-Lavigne-Praha-O2-arena-8-7-2008-fotogalerie/ ne asi...a ja na nich....:D:D kdy ty budes mit fotky? rypko, kterej ty jsi? šáhla si na tebe? :-D dvakrate. :D ten v ruzovyyy kosilce copak? | |
| | | lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 22:05 | |
| no zavidim ti, no! a ty to tady budes porad pripominat a porad a poooraaaadddd.. | |
| | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 9 Jul - 22:18 | |
| - lenny napsal:
- no zavidim ti, no! a ty to tady budes porad pripominat a porad a poooraaaadddd..
helee....zas takovej med to neni....kazej ti zavidi a co z toho.. :D | |
| | | Elis
Poeet p?íspivku : 98 Age : 32 Bydliště : České Budějovice Registration date : 04. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 12:39 | |
| | |
| | | Adámek
| | | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 21:33 | |
| | |
| | | ChristineZ.Kochansky
Poeet p?íspivku : 54 Age : 36 Registration date : 06. 05. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 22:22 | |
| | |
| | | Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 22:39 | |
| | |
| | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 22:41 | |
| | |
| | | Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 22:44 | |
| | |
| | | ChristineZ.Kochansky
Poeet p?íspivku : 54 Age : 36 Registration date : 06. 05. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 10 Jul - 22:53 | |
| | |
| | | (_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 16:54 | |
| | |
| | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 20:56 | |
| | |
| | | (_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 21:02 | |
| | |
| | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 21:13 | |
| | |
| | | (_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 21:14 | |
| | |
| | | Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 21:23 | |
| | |
| | | Rypka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 21:30 | |
| | |
| | | (_._)
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 11 Jul - 21:34 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
| |
| | | | Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |