| Evan-videa a vsetkooo mozne | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Tue 17 Mar - 19:09 | |
| | |
|
| |
sevca
Poeet p?íspivku : 1416 Registration date : 05. 04. 06
| |
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Tue 17 Mar - 19:42 | |
| - sevca napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- delal to za kresleeeem :DDD
Ne asi a Lejna dycky se překloní aby se podívala...to je celá vona.. A navíc Lejno, já nemluvil o tom, že by ses převlíkala..já mluvil o tom, že jsi naše BIG girl:))) to jsem cela ja, predklonim se, kdy muzu.. jinak ejme, vcera jsme dokoukali CLOSER..........!!! tyvoe.. masakr.. Lenny tam hraje Julia Roberts co...viddela som ten filmik aa masaker pesnicka je tam od Damiena Rica...ale inak ako film,no nemal nejaku uzasnu pointu:)) presne tak sevco, taky jude law, natalie portman ( ).. atd. pisnicky krasny, pointa mohla byt fakt nejaka smysluplnejsi. ale jako dobrej napad a urcite ne ztrata casu. ale zhnusilo me to. | |
|
| |
sevca
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Tue 17 Mar - 19:53 | |
| - lenny napsal:
- sevca napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
Ne asi a Lejna dycky se překloní aby se podívala...to je celá vona.. A navíc Lejno, já nemluvil o tom, že by ses převlíkala..já mluvil o tom, že jsi naše BIG girl:))) to jsem cela ja, predklonim se, kdy muzu.. jinak ejme, vcera jsme dokoukali CLOSER..........!!! tyvoe.. masakr.. Lenny tam hraje Julia Roberts co...viddela som ten filmik aa masaker pesnicka je tam od Damiena Rica...ale inak ako film,no nemal nejaku uzasnu pointu:)) presne tak sevco, taky jude law, natalie portman ( ).. atd. pisnicky krasny, pointa mohla byt fakt nejaka smysluplnejsi. ale jako dobrej napad a urcite ne ztrata casu. ale zhnusilo me to. Jojo presne to "zhnusilo me"...podobny pocit som asi mala no..akoze dost drsne dialogy a tak no:)))ale herecke obsadenie vyborne heh:)) | |
|
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Tue 17 Mar - 23:35 | |
| - sevca napsal:
- lenny napsal:
- sevca napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
Ne asi a Lejna dycky se překloní aby se podívala...to je celá vona.. A navíc Lejno, já nemluvil o tom, že by ses převlíkala..já mluvil o tom, že jsi naše BIG girl:))) to jsem cela ja, predklonim se, kdy muzu.. jinak ejme, vcera jsme dokoukali CLOSER..........!!! tyvoe.. masakr.. Lenny tam hraje Julia Roberts co...viddela som ten filmik aa masaker pesnicka je tam od Damiena Rica...ale inak ako film,no nemal nejaku uzasnu pointu:)) presne tak sevco, taky jude law, natalie portman ( ).. atd. pisnicky krasny, pointa mohla byt fakt nejaka smysluplnejsi. ale jako dobrej napad a urcite ne ztrata casu. ale zhnusilo me to. Jojo presne to "zhnusilo me"...podobny pocit som asi mala no..akoze dost drsne dialogy a tak no:)))ale herecke obsadenie vyborne heh:)) Je to jeden z nej filmůů!!! A damien na začátku,je kouzelnej! | |
|
| |
sevca
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Tue 17 Mar - 23:37 | |
| - Adámek napsal:
- sevca napsal:
- lenny napsal:
- sevca napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
Ne asi a Lejna dycky se překloní aby se podívala...to je celá vona.. A navíc Lejno, já nemluvil o tom, že by ses převlíkala..já mluvil o tom, že jsi naše BIG girl:))) to jsem cela ja, predklonim se, kdy muzu.. jinak ejme, vcera jsme dokoukali CLOSER..........!!! tyvoe.. masakr.. Lenny tam hraje Julia Roberts co...viddela som ten filmik aa masaker pesnicka je tam od Damiena Rica...ale inak ako film,no nemal nejaku uzasnu pointu:)) presne tak sevco, taky jude law, natalie portman ( ).. atd. pisnicky krasny, pointa mohla byt fakt nejaka smysluplnejsi. ale jako dobrej napad a urcite ne ztrata casu. ale zhnusilo me to. Jojo presne to "zhnusilo me"...podobny pocit som asi mala no..akoze dost drsne dialogy a tak no:)))ale herecke obsadenie vyborne heh:)) Je to jeden z nej filmůů!!! A damien na začátku,je kouzelnej! S Damienom suhlasim..ale co je na tom filmu take NEJ?? ) | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Tue 17 Mar - 23:41 | |
| - sevca napsal:
- Adámek napsal:
- sevca napsal:
- lenny napsal:
- sevca napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
Ne asi a Lejna dycky se překloní aby se podívala...to je celá vona.. A navíc Lejno, já nemluvil o tom, že by ses převlíkala..já mluvil o tom, že jsi naše BIG girl:))) to jsem cela ja, predklonim se, kdy muzu.. jinak ejme, vcera jsme dokoukali CLOSER..........!!! tyvoe.. masakr.. Lenny tam hraje Julia Roberts co...viddela som ten filmik aa masaker pesnicka je tam od Damiena Rica...ale inak ako film,no nemal nejaku uzasnu pointu:)) presne tak sevco, taky jude law, natalie portman ( ).. atd. pisnicky krasny, pointa mohla byt fakt nejaka smysluplnejsi. ale jako dobrej napad a urcite ne ztrata casu. ale zhnusilo me to. Jojo presne to "zhnusilo me"...podobny pocit som asi mala no..akoze dost drsne dialogy a tak no:)))ale herecke obsadenie vyborne heh:)) Je to jeden z nej filmůů!!! A damien na začátku,je kouzelnej! S Damienom suhlasim..ale co je na tom filmu take NEJ??) No protože je to trošku pravdivý, to se tam stane. Možná ne pro všecky, ale někdy se člověk dostane do vážně zajímavý situace - já sám to tenhle měsíc zažil .. je to ale na dlouho.. a prostě ta zápletka je hustá! | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Thu 19 Mar - 12:47 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Sat 21 Mar - 17:46 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Sat 21 Mar - 19:05 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Sun 22 Mar - 0:26 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Wed 15 Apr - 23:25 | |
| | |
|
| |
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Wed 15 Apr - 23:38 | |
| to je jako hanson nebo co to ma byt | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Wed 15 Apr - 23:39 | |
| - Hanilka napsal:
- to je jako hanson nebo co to ma byt
proč hanson????? | |
|
| |
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Wed 15 Apr - 23:40 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
proč hanson????? mas spunty v usich? | |
|
| |
lenny
| |
| |
mandaríí
Poeet p?íspivku : 2789 Bydliště : Pardubice Registration date : 14. 04. 06
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Thu 16 Apr - 0:05 | |
| - Hanilka napsal:
mě to taky tak přijde no | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Thu 16 Apr - 0:08 | |
| - mandaríí napsal:
- Hanilka napsal:
mě to taky tak přijde no jj, mě takéé... děs běs prostě no:) | |
|
| |
lenny
| |
| |
sevca
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Mon 15 Jun - 21:01 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Mon 15 Jun - 21:14 | |
| strašně mu to tady sluší.. 3.01.. kua, neměla jsem se na to vůbec dívat | |
|
| |
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Re: Evan-videa a vsetkooo mozne Thu 18 Jun - 9:41 | |
| | |
|
| |
Adámek