Občas tu běhaj obrázky u kterých se popadám za břicho..
já s epřímo válim pod stolem. pak chci vstát a praštim se hlavou vo stůl...a tak to de furt dokola....jojo chodim sem ráda
to mas celkem pestrej zivot pod stolem.
no..nejenom pod stolem...když se mi podaříí vylízt teda
a kdyz si se mnou.
Ani nechtějte vědět,co mě napadlo..
povidej..
Tak jedině až po 10...
je vidět na co hned myslíš
No co, napadlo mě to tak, když jsem četl vaší komunikaci..) Nejsem žádnej prasák, ale ani svatoušek....je to lidské...tak neremcej a jdi si dát sušenku.
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
evan zpíváá tomorrow.. sice se mi zdá, že tam má trošku přiteplenej hlas, ale nevadíí
S tím přitelpleným hlasem souhlas..!!) To jen potvrzuje mou teorii, že on opravdu gay bude. Protože takhle se kamarádit s Avii, aniž by mezi nima vzniklo --- > prostě si myslím že je gay..)
Ale jinak zpívá to děsně...nelíbí se mi to.
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
evan zpíváá tomorrow.. sice se mi zdá, že tam má trošku přiteplenej hlas, ale nevadíí
S tím přitelpleným hlasem souhlas..!!) To jen potvrzuje mou teorii, že on opravdu gay bude. Protože takhle se kamarádit s Avii, aniž by mezi nima vzniklo --- > prostě si myslím že je gay..)
Ale jinak zpívá to děsně...nelíbí se mi to.
tak on třeba chce, ale ona ne žeoo.. tak nemusí bejt hned gay.. ještě jednou tady něco takovýho zazní a dojdu si pro vás!!!
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08