Barush
Poeet p?íspivku : 95 Age : 37 Bydliště : Trutnov Registration date : 22. 04. 06
| Předmět: Live at Budokan Sat 22 Apr - 11:29 | |
| Máte někdo videjka z koncertu z Budokanu? mám tu taky pár videí (asi 40) tak jestli máte zájem uploadnu za odměnu | |
|
Petanek Admin
Poeet p?íspivku : 249 Registration date : 02. 04. 06
| Předmět: Re: Live at Budokan Sat 22 Apr - 13:25 | |
| Ahojky, no já mám jak jednotlivé písničky,tak spojené do dvou CD po 700MB a též už celé DVD. Máš o něco zájem?? | |
|
mandaríí
Poeet p?íspivku : 2789 Bydliště : Pardubice Registration date : 14. 04. 06
| Předmět: Re: Live at Budokan Sat 22 Apr - 14:18 | |
| petanku mylsíš že bys byl tak děsivě moc hodnej že bys Dýfka vypálil a poslal mi je poštou...já bych ti ty ceda potom poslala...ju? pls pls pls.....napiš mi kdyžtak na icq....děkuj | |
|
Barush
| Předmět: Re: Live at Budokan Wed 26 Apr - 14:34 | |
| - Petanek napsal:
- Ahojky, no já mám jak jednotlivé písničky,tak spojené do dvou CD po 700MB a též už celé DVD. Máš o něco zájem??
To DVD bych brala, co ti mohu nabídnout? mam od ní asi 15 CD'S (10 CD - různé live koncerty, a asi 5 singlů) videí mam taky požehnaně .. a DVD mam 1 jediné to "my world" ale to určitě máš | |
|
Petanek Admin
| Předmět: Re: Live at Budokan Wed 26 Apr - 14:46 | |
| Barush tak se mi ozvi na ICQ a nějak se domluvíme.Já jsem stále online,ale zítra budu asi až večer, tak to zkus dneska | |
|
Barush
| Předmět: Re: Live at Budokan Wed 26 Apr - 14:48 | |
| - Petanek napsal:
- Barush tak se mi ozvi na ICQ a nějak se domluvíme.Já jsem stále online,ale zítra budu asi až večer, tak to zkus dneska
než pres ICQ to bude asi lepsi pres email, my tu ve skole mit ICQ nemuzeme, tak kdyztak pisni na email - Bara.de@seznam.cz ) | |
|
xxxxtina
Poeet p?íspivku : 1 Bydliště : Praha 9 Registration date : 13. 05. 06
| Předmět: Re: Live at Budokan Sat 13 May - 23:18 | |
| hele mám udělanejch několik cd s různejma videama Avril...nabízim je za přepálení zase vašich dvd...pls | |
|
Petanek Admin
| Předmět: Re: Live at Budokan Sun 14 May - 1:03 | |
| - xxxxtina napsal:
- hele mám udělanejch několik cd s různejma videama Avril...nabízim je za přepálení zase vašich dvd...pls
Pokud chceš něco vyměnit, tak se mi ozvi na ICQ 119420041 nebo na Skype petanek82 Myslím,že si máme uroč co vyměnit a já jsem pro každou špatnost | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Live at Budokan | |
| |
|