Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Hot live Mon 9 Jul - 14:09 | |
| | |
|
sevca
Poeet p?íspivku : 1416 Registration date : 05. 04. 06
| Předmět: Re: Hot live Tue 10 Jul - 12:41 | |
| Hanilka ehhe jojo...asi je to fest tazke vyspievat,ale na to ze to spievala 1krat...ved aj girflriend znela 1krat hrozne..a teraz je to uz normmaalka f pohode...apson mne sa zda:)) | |
|
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Hot live Tue 10 Jul - 13:38 | |
| - sevca napsal:
- Hanilka ehhe jojo...asi je to fest tazke vyspievat,ale na to ze to spievala 1krat...ved aj girflriend znela 1krat hrozne..a teraz je to uz normmaalka f pohode...apson mne sa zda:))
No jako uz se tesim na dalsi Hot.. a doufam, ze uz tu tezkou pasaz tam da.. protoze na ni ma tyo.. ma krasnej hlas.. kdyz chce.. tej ma byt snad zitra naky vystoupeni.. tak snad to tam da.. | |
|
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Hot live Tue 10 Jul - 18:38 | |
| - Hanilka napsal:
- sevca napsal:
- Hanilka ehhe jojo...asi je to fest tazke vyspievat,ale na to ze to spievala 1krat...ved aj girflriend znela 1krat hrozne..a teraz je to uz normmaalka f pohode...apson mne sa zda:))
No jako uz se tesim na dalsi Hot.. a doufam, ze uz tu tezkou pasaz tam da.. protoze na ni ma tyo.. ma krasnej hlas.. kdyz chce.. tej ma byt snad zitra naky vystoupeni.. tak snad to tam da.. Heej jako mě to příde dokonalýý!! Sice ještě nemám tu pasáž ale zatím bezva!!! | |
|