| TBDT official VIDEO | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 14:33 | |
| | |
|
| |
Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 14:57 | |
| | |
|
| |
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 15:40 | |
| Jako ty záběry s kapelou jsou uplně skvělý to se fakt povedlo.. ale jinak to s tou parukou je něco hroznýho, ale jako jestli to myslí jako prdel tak to je v pohodě.. jako kdyby takovejhle klip natočila tak před půl rokem tak se totálně zhrozím, ale teď už po hot a dalších věcech mě nepřekvapí už vůbec nic.. bohužel.. ale celkově je ten klip v pohodě | |
|
| |
Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 15:54 | |
| | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 15:55 | |
| | |
|
| |
Rypka
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 16:02 | |
| | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 19:25 | |
| áááááá no super, proste supeééér teda akorat je to ku*va malinkaty, bych snesla i vetsi to videjko (ten download) a co to vidim za bicima??!?!?!? | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 19:42 | |
| | |
|
| |
mandaríí
Poeet p?íspivku : 2789 Bydliště : Pardubice Registration date : 14. 04. 06
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 19:52 | |
| mě se to vůbec nelíbí prostě....ale nač to brát vážně | |
|
| |
(_._)
| |
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 23:31 | |
| NUDA NUDA NUDA...ne to zase ne. ALe jako nevím, nějak mě to nenadchlo. Čekal jsem něco duchaplnějšího, či nějakeej příííběh malinko. Zatím tyto čtyři klipy byli to nejslabší co Av předvědla. Vždyt takový NH či MHE měli klipy jako prase...a tedka prostě jo jsem rád že řádí, ale myslím že furt na ní koukat jak poskakuje, veme si k tomu paruku či třásně. Nevím - považuju se za fanatika, ale nevím..nenadchlo mě to. Zatím rozhodně nejslabší klip od Av a nemusím ho zatím vidět znova...ale jako vtipnej určitě je.. ) | |
|
| |
(_._)
| |
| |
Adámek
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 23:39 | |
| - Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- NUDA NUDA NUDA...ne to zase ne. ALe jako nevím, nějak mě to nenadchlo. Čekal jsem něco duchaplnějšího, či nějakeej příííběh malinko. Zatím tyto čtyři klipy byli to nejslabší co Av předvědla. Vždyt takový NH či MHE měli klipy jako prase...a tedka prostě jo jsem rád že řádí, ale myslím že furt na ní koukat jak poskakuje, veme si k tomu paruku či třásně. Nevím - považuju se za fanatika, ale nevím..nenadchlo mě to. Zatím rozhodně nejslabší klip od Av a nemusím ho zatím vidět znova...ale jako vtipnej určitě je..)
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu.. ) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Fri 4 Apr - 23:44 | |
| - Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- NUDA NUDA NUDA...ne to zase ne. ALe jako nevím, nějak mě to nenadchlo. Čekal jsem něco duchaplnějšího, či nějakeej příííběh malinko. Zatím tyto čtyři klipy byli to nejslabší co Av předvědla. Vždyt takový NH či MHE měli klipy jako prase...a tedka prostě jo jsem rád že řádí, ale myslím že furt na ní koukat jak poskakuje, veme si k tomu paruku či třásně. Nevím - považuju se za fanatika, ale nevím..nenadchlo mě to. Zatím rozhodně nejslabší klip od Av a nemusím ho zatím vidět znova...ale jako vtipnej určitě je..)
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu..) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. nj, ale ty to zas bereš z toho svýho pohledu.. v korzetu jako mě tam přijde jak děvka no.. možná silný slovo, ale je to tak a ten klip je celkově o ničem.. tohle je crazy song a tak k tomu taky uďála crazy klip | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 0:09 | |
| - Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu..) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. nj, ale ty to zas bereš z toho svýho pohledu.. v korzetu jako mě tam přijde jak děvka no.. možná silný slovo, ale je to tak a ten klip je celkově o ničem.. tohle je crazy song a tak k tomu taky uďála crazy klip A tamto je HOT písen a proto i HOT klip... | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 0:11 | |
| - Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu..) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. nj, ale ty to zas bereš z toho svýho pohledu.. v korzetu jako mě tam přijde jak děvka no.. možná silný slovo, ale je to tak a ten klip je celkově o ničem.. tohle je crazy song a tak k tomu taky uďála crazy klip A tamto je HOT písen a proto i HOT klip... nj, ale HOT může bejt i jinak než se kroutit u tyče | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 0:12 | |
| - Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu..) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. nj, ale ty to zas bereš z toho svýho pohledu.. v korzetu jako mě tam přijde jak děvka no.. možná silný slovo, ale je to tak a ten klip je celkově o ničem.. tohle je crazy song a tak k tomu taky uďála crazy klip A tamto je HOT písen a proto i HOT klip... nj, ale HOT může bejt i jinak než se kroutit u tyče A crazy song taky může být něco jinýho než poskakovat u mikrofonu ... | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 0:16 | |
| - Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu..) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. nj, ale ty to zas bereš z toho svýho pohledu.. v korzetu jako mě tam přijde jak děvka no.. možná silný slovo, ale je to tak a ten klip je celkově o ničem.. tohle je crazy song a tak k tomu taky uďála crazy klip A tamto je HOT písen a proto i HOT klip... nj, ale HOT může bejt i jinak než se kroutit u tyče A crazy song taky může být něco jinýho než poskakovat u mikrofonu ... tak, ale on neřikala, že nebude poskakovat u mikráku.. ona řilaka, že nikdy se nebude nakrucovat s mega výstřihem a spoustu dalších věcí, který s tím souvisej.. | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 0:18 | |
| - Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- Adámek napsal:
jako souhlas s tím, že prostě ty klipy dřív byly lepší.. takový prostě.. jak to říct.. emoce tam hodně byly.. ale zas nesouhlas, že je to nejhorší klip.. lepší jak hot a WYG.. WYG je v pohodě, ale nuda.. ale zase tam není všude růžová Tak jako já WYG mám hodně rád, jediný co je tam špatně je to, že to nehraje Ava...aspon tu mladou holčinu..) A jinak mě to přijde horší jak HOT, tam se líbí aspon v tom korzetu.. nj, ale ty to zas bereš z toho svýho pohledu.. v korzetu jako mě tam přijde jak děvka no.. možná silný slovo, ale je to tak a ten klip je celkově o ničem.. tohle je crazy song a tak k tomu taky uďála crazy klip A tamto je HOT písen a proto i HOT klip... ale i PRES TO je ten korzet k zbliti | |
|
| |
sevca
Poeet p?íspivku : 1416 Registration date : 05. 04. 06
| |
| |
(_._)
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 13:12 | |
| mě hrozně tam jak je ta část s těma písmenama připomíná klip he wasn´t | |
|
| |
mandaríí
| |
| |
Rypka
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 17:36 | |
| | |
|
| |
Adámek
| |
| |
mandaríí
| Předmět: Re: TBDT official VIDEO Sat 5 Apr - 22:06 | |
| | |