fak si myslis ze sem tehotna?.. myslis si ze sem tak hloupa ? :-)))) je to skoro az a konci.. cheeee
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
Předmět: Re: nove interview Fri 7 Mar - 18:50
tuto presne tam rika : You really think I'm pregnant? You really think I'm that crazy? I'm in my early 20s. I think I'll wait till I'm like, 30. I have a lot of things I want to do.
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
Předmět: Re: nove interview Fri 7 Mar - 18:52
To jsem ráda, i když jsem tomu stejně nevěřila
Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
Předmět: Re: nove interview Sat 8 Mar - 0:04
ja sem tehotnej....
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
Předmět: Re: nove interview Sat 8 Mar - 0:07
Rypka napsal:
ja sem tehotnej....
no nekecej?? si mě nepřipadal teda
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
fak si myslis ze sem tehotna?.. myslis si ze sem tak hloupa ? :-)))) je to skoro az a konci.. cheeee
hhe presne ako Hanilka...heh nieje taka hlupa to je jasne..ale bola celkom zakriknuta ked sa o tom rozpravalo,heh pritom pri inych temach kecala dost,ale ma pravdu s tym ze ako vsade teraz davaju an titulky ze je niekto tehotny,alebo ma baby...akos tou Christinou heh....juj hej a tesim sa na malu Avrilku alebo maleho Derycka heh sice az asi o 7rokov ale predsa...
Rypka
Poeet p?íspivku : 2830 Age : 35 Bydliště : Neratovice Registration date : 25. 01. 07
hhe presne ako Hanilka...heh nieje taka hlupa to je jasne..ale bola celkom zakriknuta ked sa o tom rozpravalo,heh pritom pri inych temach kecala dost,ale ma pravdu s tym ze ako vsade teraz davaju an titulky ze je niekto tehotny,alebo ma baby...akos tou Christinou heh....juj hej a tesim sa na malu Avrilku alebo maleho Derycka heh sice az asi o 7rokov ale predsa...
spaaat...
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06