| Best damn TOUR | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Re: Best damn TOUR Fri 20 Jun - 15:14 | |
| | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Best damn TOUR Fri 20 Jun - 15:58 | |
| | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: Best damn TOUR Fri 20 Jun - 16:00 | |
| | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Best damn TOUR Fri 20 Jun - 16:08 | |
| | |
|
| |
(_._)
| Předmět: Re: Best damn TOUR Fri 20 Jun - 21:56 | |
| | |
|
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 12:59 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 15:54 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:00 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:05 | |
| - Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- http://avril-images.net/thumbnails.php?album=1123
http://avril-images.net/thumbnails.php?album=1113
stejně to jsem dávám zbytečně, ale co nedavas to sem zbytecne!! jeeee düsseldorf! tam dala dokonce 14pisnicek, ne 13!
tyjoo.. 14 a kolik jich vlastně dává normal? ja vim jenom, ze tech 13pisnicek (to bylo v tom zminenem mnichove), tak to nekdo postrehl presne - koncert trval 53minut. normlane myslim dava tak hodku a pul, rekla bych. tak to jde, ale stejně by to mohlo bejt víc Nechme se překvapit, jak to bude u nás.. vcera v amsterdamu jich dala 17. pribylo hot, DTM, MHE.. DTM dala cely žjůůůhůůů...a wygííček nic? nic nic nic ani innocence treba se ji tim presouvanim z holandska, pres nemecko do cech rozsviti v kebulicce!! ale vidis to, ze 13 na 14, pak den volna a hups na 17. tak budeme doufat. snad ale nebude ten "high peak" nekde tesne pred prahou.. a my zacinaly zase od 13 | |
|
| |
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:11 | |
| - lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
stejně to jsem dávám zbytečně, ale co nedavas to sem zbytecne!! jeeee düsseldorf! tam dala dokonce 14pisnicek, ne 13!
tyjoo.. 14 a kolik jich vlastně dává normal? ja vim jenom, ze tech 13pisnicek (to bylo v tom zminenem mnichove), tak to nekdo postrehl presne - koncert trval 53minut. normlane myslim dava tak hodku a pul, rekla bych. tak to jde, ale stejně by to mohlo bejt víc Nechme se překvapit, jak to bude u nás.. vcera v amsterdamu jich dala 17. pribylo hot, DTM, MHE.. DTM dala cely žjůůůhůůů...a wygííček nic? nic nic nic ani innocence treba se ji tim presouvanim z holandska, pres nemecko do cech rozsviti v kebulicce!! ale vidis to, ze 13 na 14, pak den volna a hups na 17. tak budeme doufat. snad ale nebude ten "high peak" nekde tesne pred prahou.. a my zacinaly zase od 13 tedka jich dala kolem dvacete ne?.. ja sem enco cetla na bandaids.. ale jen asi dve stranky.. toho forka!! a hadlai se esi dala wyg bo ne.. !! nevedej to jiste.. hehe.. ale proste mi prijde ze to nemecko nak osulila.. ze tam byla tolikrat a bude!! bo to zracovala i jinde?? ja nevim.. no proste v praze da vsechny a basta | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:16 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
- lenny napsal:
- Endinka napsal:
tyjoo.. 14 a kolik jich vlastně dává normal? ja vim jenom, ze tech 13pisnicek (to bylo v tom zminenem mnichove), tak to nekdo postrehl presne - koncert trval 53minut. normlane myslim dava tak hodku a pul, rekla bych. tak to jde, ale stejně by to mohlo bejt víc Nechme se překvapit, jak to bude u nás.. vcera v amsterdamu jich dala 17. pribylo hot, DTM, MHE.. DTM dala cely žjůůůhůůů...a wygííček nic? nic nic nic ani innocence treba se ji tim presouvanim z holandska, pres nemecko do cech rozsviti v kebulicce!! ale vidis to, ze 13 na 14, pak den volna a hups na 17. tak budeme doufat. snad ale nebude ten "high peak" nekde tesne pred prahou.. a my zacinaly zase od 13 tedka jich dala kolem dvacete ne?.. ja sem enco cetla na bandaids.. ale jen asi dve stranky.. toho forka!! a hadlai se esi dala wyg bo ne.. !! nevedej to jiste.. hehe.. ale proste mi prijde ze to nemecko nak osulila.. ze tam byla tolikrat a bude!! bo to zracovala i jinde?? ja nevim.. no proste v praze da vsechny a basta chichi, hejna rozhodla no tam odtud to prave mam! ale za tim prave, jak se dohadovali, tam nekdo dal celej setlist. a bylo jich 17. bez WYG. souhlasim uplne s tim, ze nemecko hodne osulila. a nikde jinde se to zatim nestalo. holandsko taky nic moc se 17, ale to nemecko bylo extremni. na bandaids nekdo rikal, ze mozna bylo lepsi dat jen 2 koncerty v nemecku a ne 5, ze by to bylo lepsi pro ni i pro fanousky. asi na tom neco je. bylo jich(a jeste tam bude) nejak moc. | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:21 | |
| Intro Girlfriend I can do better Complicated interlude mhe My happy ending I'm with you i always get what i want Linkin park Don't tell me (whole song) Hot Losing grip Bad reputation (video montage) Everything back but you Runaway (on drums) The best damn thing I don't have to try He wasn't (crowd did a GREAT job) Encore Girlfriend remix Sk8er boi | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:23 | |
| aha aha.. tak ja to jen prefrkla!! no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:24 | |
| - lenny napsal:
- Intro
Girlfriend I can do better Complicated interlude mhe My happy ending I'm with you i always get what i want Linkin park Don't tell me (whole song) Hot Losing grip Bad reputation (video montage) Everything back but you Runaway (on drums) The best damn thing I don't have to try He wasn't (crowd did a GREAT job) Encore Girlfriend remix Sk8er boi jako jeste wyg a inno a sem spokojena.. dtm cele (tusim na elektriku) = no parada! lepsi nez akustika | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:33 | |
| - Hanilka napsal:
- aha aha.. tak ja to jen prefrkla!!
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:35 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Intro
Girlfriend I can do better Complicated interlude mhe My happy ending I'm with you i always get what i want Linkin park Don't tell me (whole song) Hot Losing grip Bad reputation (video montage) Everything back but you Runaway (on drums) The best damn thing I don't have to try He wasn't (crowd did a GREAT job) Encore Girlfriend remix Sk8er boi jako jeste wyg a inno a sem spokojena.. dtm cele (tusim na elektriku) = no parada! lepsi nez akustika hrala to na tu ruzovou kytaru. takze akusticky bych rekla. a sedela u toho. mmnt.. tady to mas --> https://www.youtube.com/watch?v=4CgStoBKyXksice hnusna kvalita, ale mam z toho husinu --> https://www.youtube.com/watch?v=DOJOa0zA7Mg a tady je krasna!!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=sJjoI3TtBiE
Naposledy upravil lenny dne Sat 21 Jun - 16:41, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:40 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat no jeeejej.. viz adamkovo nove tema!! kostka bo co.. !! me to taky uz zacina trapit.. uz sem to z jednou avrilovkou koumala.. ja bych chtela bejt proste uprostred jakoby proste nejdal od podia sice ale proste rozhled na obe strany.. kdyz budes na jedny z tech stran tak ji budes mit chvilu zady a ja nevim, takove divne to je.. !! no musime to resit uz .. :-P | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:42 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat no jeeejej.. viz adamkovo nove tema!! kostka bo co.. !! me to taky uz zacina trapit.. uz sem to z jednou avrilovkou koumala.. ja bych chtela bejt proste uprostred jakoby proste nejdal od podia sice ale proste rozhled na obe strany.. kdyz budes na jedny z tech stran tak ji budes mit chvilu zady a ja nevim, takove divne to je.. !! no musime to resit uz .. :-P v po po zkousce jsem jen tvaaaaaaaaaaaa:cheers: | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:43 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat no jeeejej.. viz adamkovo nove tema!! kostka bo co.. !! me to taky uz zacina trapit.. uz sem to z jednou avrilovkou koumala.. ja bych chtela bejt proste uprostred jakoby proste nejdal od podia sice ale proste rozhled na obe strany.. kdyz budes na jedny z tech stran tak ji budes mit chvilu zady a ja nevim, takove divne to je.. !! no musime to resit uz .. :-P v po po zkousce jsem jen tvaaaaaaaaaaaa:cheers: oooh.. stejne nevyresime nic.. kazdej nas predbehne a čau | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:48 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat no jeeejej.. viz adamkovo nove tema!! kostka bo co.. !! me to taky uz zacina trapit.. uz sem to z jednou avrilovkou koumala.. ja bych chtela bejt proste uprostred jakoby proste nejdal od podia sice ale proste rozhled na obe strany.. kdyz budes na jedny z tech stran tak ji budes mit chvilu zady a ja nevim, takove divne to je.. !! no musime to resit uz .. :-P v po po zkousce jsem jen tvaaaaaaaaaaaa:cheers: oooh.. stejne nevyresime nic.. kazdej nas predbehne a čau nemyslela si tedka t ydrazdany ze ne?.. ty padly | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 16:54 | |
| - Hanilka napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat no jeeejej.. viz adamkovo nove tema!! kostka bo co.. !! me to taky uz zacina trapit.. uz sem to z jednou avrilovkou koumala.. ja bych chtela bejt proste uprostred jakoby proste nejdal od podia sice ale proste rozhled na obe strany.. kdyz budes na jedny z tech stran tak ji budes mit chvilu zady a ja nevim, takove divne to je.. !! no musime to resit uz .. :-P v po po zkousce jsem jen tvaaaaaaaaaaaa:cheers: oooh.. stejne nevyresime nic.. kazdej nas predbehne a čau nemyslela si tedka t ydrazdany ze ne?.. ty padly no z nejak mi to vyplynulo, neboj! i kdyz mi nikdo vlastne nic nerekl a vysumelo to. ale doslo mi to, jsem holt hlava sikovna, no. my premyslime s blaznem nad wroclawi. | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 17:23 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Hanilka napsal:
no presne s tim nemeckem.. nekdo to tam vysvetloval nejak.. neco na to rekl, ja uz ale nevim vubec co.. a prislo mi to "logicky" .. bo proste ze hodne koncu, na jeden stat no.. to je fuk.. !! fak si sem jista ze to u nas da cele.. dyk jako mame krasnou arenu ne?.. tam bude screen ze oslepnem.. stage velka jak prase.. no uz to vidim.. !! kecat s nama bude.. pze budem uzasny crowd no zjeee hani, hlavne musime z tech videi z konciku vydedukovat na jakou stranu kostky stoupnout. ja jsem na to letmo koukala, ale nevim, nedokazu rict uplne. me se zda, ze ona je nejvice na te strane jakoze pro publikum v pravo. po strane kostky, ne uprostred. vis kde? musime to vykoumat no jeeejej.. viz adamkovo nove tema!! kostka bo co.. !! me to taky uz zacina trapit.. uz sem to z jednou avrilovkou koumala.. ja bych chtela bejt proste uprostred jakoby proste nejdal od podia sice ale proste rozhled na obe strany.. kdyz budes na jedny z tech stran tak ji budes mit chvilu zady a ja nevim, takove divne to je.. !! no musime to resit uz .. :-P v po po zkousce jsem jen tvaaaaaaaaaaaa:cheers: oooh.. stejne nevyresime nic.. kazdej nas predbehne a čau nemyslela si tedka t ydrazdany ze ne?.. ty padly no z nejak mi to vyplynulo, neboj! i kdyz mi nikdo vlastne nic nerekl a vysumelo to. ale doslo mi to, jsem holt hlava sikovna, no.
my premyslime s blaznem nad wroclawi. zjuuuuuu | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 17:24 | |
| no vysumelo to.. skoda skoda.. !! a ja mam hlavne ty prijimacky uz v utery v jednu.. sem myslela ze je budu mit ve stredu | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 17:31 | |
| - Hanilka napsal:
- no vysumelo to.. skoda skoda.. !! a ja mam hlavne ty prijimacky uz v utery v jednu.. sem myslela ze je budu mit ve stredu
budeme s tebouuu!!! | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 21 Jun - 17:50 | |
| - Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- no vysumelo to.. skoda skoda.. !! a ja mam hlavne ty prijimacky uz v utery v jednu.. sem myslela ze je budu mit ve stredu
budeme s tebouuu!!! hehe.. mi pomuuuze | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Best damn TOUR | |
| |
|
| |
| Best damn TOUR | |
|