jjj mam pocit ze sem to videlaa.. a ty vogooo.. to je borkaa. jak svin jako!!! co dyby uhnuli :-D chee.. tyyy voee.. ale to je master kousek !! miluju jiiiii
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
jjj mam pocit ze sem to videlaa.. a ty vogooo.. to je borkaa. jak svin jako!!! co dyby uhnuli :-D chee.. tyyy voee.. ale to je master kousek !! miluju jiiiii
Ty krááásooo..tak to je mazec jako svině!!!!
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
Poeet p?íspivku : 1416 Registration date : 05. 04. 06
Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 22 Mar - 18:04
Heh too by bol masaker keby sa uhli ale ide o to ze ani sa nemaju kde uhnut hehehe....)))parada keby tak skocila na nas xixix....inak http://avrilsource.fan-sites.org/gallery/displayimage.php?album=762&pos=5 viem ze ais zbaudnuta tema ale to tetovanie co ma na ruke tu hviezdu to je Hena alebo uz normalne do smrti...?)))
Adámek
Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 22 Mar - 18:33
sevca napsal:
Heh too by bol masaker keby sa uhli ale ide o to ze ani sa nemaju kde uhnut hehehe....)))parada keby tak skocila na nas xixix....inak http://avrilsource.fan-sites.org/gallery/displayimage.php?album=762&pos=5 viem ze ais zbaudnuta tema ale to tetovanie co ma na ruke tu hviezdu to je Hena alebo uz normalne do smrti...?)))
to video jak skočí....no váu.....a myslim, že to tatoo je něco jako hena a pořád si to obnovuje...ALE NEVIM!
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 22 Mar - 21:57
A už mě začíná Ava sráááááááááááááááááááááááááát!!! Musím to takhle už prostě říct, protože není možný, že skoro všecky písničky zkracuje a vypouští druhý sloky. Dit ta písnička uplně ztrácí - ta písnika má člověku i něco říct a ne jenom že jí tam odkráká..fakt mě to sere!!
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
Předmět: Re: Best damn TOUR Sat 22 Mar - 21:59
Adámek napsal:
A už mě začíná Ava sráááááááááááááááááááááááááát!!! Musím to takhle už prostě říct, protože není možný, že skoro všecky písničky zkracuje a vypouští druhý sloky. Dit ta písnička uplně ztrácí - ta písnika má člověku i něco říct a ne jenom že jí tam odkráká..fakt mě to sere!!
joo.. to je blbý.. to nesnáším jinak jak tam skočí.. mazéééc
Adameg maas pravdu ze to bolo straasne kratke,ale zase bola taam strasnee krasna ona heheh...neviem taka zlata,hej kto je ten novy gitarista??)neviete?
Adámek
Adameg maas pravdu ze to bolo straasne kratke,ale zase bola taam strasnee krasna ona heheh...neviem taka zlata,hej kto je ten novy gitarista??)neviete?
Cheche, já si ho ani nevšiml...to je hold to že mě zajímá jen Ava:D
(_._)
heh joo ale vsimajte posledny cas je stale on na koncerte...devin asi pracuje na vlastnom cd eheh
Adámek
heh joo ale vsimajte posledny cas je stale on na koncerte...devin asi pracuje na vlastnom cd eheh
No jak říkám, mě je ta nová kapela už tuplem ukradená. Z tý dřívější jsem měl rád Matta a Craiga..jinak jsem to moc neprožíval nikdy...prostě Avril mi stačí..