Avril-l.wz.cz - Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Avril-l.wz.cz - Forum

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!

Goto down 
+13
kikina
lenny
TynushQa*
CitroneQ
Týna.K
(_._)
mandaríí
Cartman 182
Rypka
drusila
sevca
Adámek
Barush
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
AutorZpráva
lenny

lenny

Poeet p?íspivku : 4546
Registration date : 19. 01. 08

Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 17:36

Adámek napsal:
lenny napsal:
sevca napsal:
lenny napsal:
ahojky.. jsem tu uuuplne nova Very Happy premyslim, ze na ten koncik pujdu, ale vsichni kamosi a znami se mnou na avril odmitaji jit Rolling Eyes Laughing tak me napadlo.. jste tu nekdo z prahy kdo se tam chystate? Wink ja teda jeste nemam ani listek... Neutral Wink
Jo ale mozno sa budu predavat este potom nejako f predpredaji ci ako to jje...taakze nadej zomiera posledna..ja by som to nikdyy nechcela premeskat santa

sevca.. ahooj! cheers lol!

to o tom, ze jsou vepredu vyprodane tickety vim, o to mi ani tak nejde. spis jde o to, ze tam se mnou nikdo nechce jit No proto se ptam.. ticket neresim, ten bude Wink dopredu asi tedy uz ne, ale to mi je vcelku fuk Laughing

chci tam jit, ale urco ne sama No Crying or Very sad

Mám jednoho kamaráda, který řeší to samé. Mě napadá Vás spojit..a třeba ještě vznikne láska:D Very Happy

jeee to je ale nahodou od tebe mile Wink cute!!! Smile

vcera jsem se teda zeptala jedne kamosky, posledni nadeje.. a ona nadsene kyvla Laughing takze moje akce za hledanim nekoho, s kym by byla moznost jit prisla trosku vnivec ...
ale jestli kamarad nema s kym jit, tak at se klidne pripoji. neni problem. teda pokud neni nejak vyrazne mladsi....
Návrat nahoru Goto down
http://www.myspace.com/lenny_prag
sevca

sevca

Poeet p?íspivku : 1416
Registration date : 05. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 17:57

lenny napsal:
Adámek napsal:
lenny napsal:
sevca napsal:
lenny napsal:
ahojky.. jsem tu uuuplne nova Very Happy premyslim, ze na ten koncik pujdu, ale vsichni kamosi a znami se mnou na avril odmitaji jit Rolling Eyes Laughing tak me napadlo.. jste tu nekdo z prahy kdo se tam chystate? Wink ja teda jeste nemam ani listek... Neutral Wink
Jo ale mozno sa budu predavat este potom nejako f predpredaji ci ako to jje...taakze nadej zomiera posledna..ja by som to nikdyy nechcela premeskat santa

to o tom, ze jsou vepredu vyprodane tickety vim, o to mi ani tak nejde. spis jde o to, ze tam se mnou nikdo nechce jit No proto se ptam.. ticket neresim, ten bude Wink dopredu asi tedy uz ne, ale to mi je vcelku fuk Laughing

Mám jednoho kamaráda, který řeší to samé. Mě napadá Vás spojit..a třeba ještě vznikne láska:D Very Happy

vcera jsem se teda zeptala jedne kamosky, posledni nadeje.. a ona nadsene kyvla Laughing takze moje akce za hledanim nekoho, s kym by byla moznost jit prisla trosku vnivec ...
ale jestli kamarad nema s kym jit, tak at se klidne pripoji. neni problem. teda pokud neni nejak vyrazne mladsi....
Caaf lenny,heh no supeer jasne ze mas kym ist veed nas ide kopuu...Smile))sa tam spolu stretneme vsetci..tak sa tesiim cheers
Návrat nahoru Goto down
lenny

lenny

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 21:09

@sevca.. tesim se na tebe Wink
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

Poeet p?íspivku : 5887
Registration date : 25. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 21:27

lenny napsal:
Adámek napsal:
lenny napsal:
sevca napsal:
lenny napsal:

No tak a je po lásce...Very Happy

Ale to je fuk, znám ho jen z ICQ a už aní nevím jakou má přezdívku...Surprised) A kolik že je vasltně tobě, těžko to takhle odhadneme...Surprised)
Návrat nahoru Goto down
http://www.adiiiisek.rajce.net
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 21:28

Rypka napsal:
Adámek napsal:
Rypka napsal:
a jeee..=) vazna duse adamka se dere na povrch.. lol!

Ae moc si nezvykejte...
jojo...to byl jen takovej melancholickej zachvev tveho rozesmutneleho srdce. Very Happy

Práááááávě, mé romantické já je sice obsáhlé, ale tak často se neotevíráá takto okatě..Surprised)
Návrat nahoru Goto down
lenny

lenny

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 21:38

[/quote]

[/quote]

lol! lol!

ja uz jsem stara páka Laughing je mi 21. tobe/vam?
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeSun 20 Jan - 21:44

lenny napsal:

[/quote]

lol! lol!

ja uz jsem stara páka Laughing je mi 21. tobe/vam?[/quote]

Tak to zase není tolik..Surprised) Mě / nám je tu vesměs 17/ 18(já) / 19...Surprised) Ale jsou i tací kterým je taky tolik, ale nevypadaj na to...(např. Rypkáč)
Návrat nahoru Goto down
lenny

lenny

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeMon 21 Jan - 1:33

no ja si teda obcas uz jako stara paka pripadam, rozdil mezi 18 a 21 citim Laughing
vy planujete se pred tim koncertem sejit? a kam mate listky? (to je asi hloupa otazka..)
ted, kdyz uz mam s kym jit me docela i stve, ze jsou u podia vyprodane.
taky vlastne nikde se o tom, ze prijede nemluvi (teda na to ze jsem z prahy, jsem se to dozvedela nahodou az nekdy ted v lednu!)..
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

Poeet p?íspivku : 2830
Registration date : 25. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeMon 21 Jan - 16:09

Adámek napsal:
lenny napsal:

lol! lol!

ja uz jsem stara páka Laughing je mi 21. tobe/vam?[/quote]

Tak to zase není tolik..Surprised) Mě / nám je tu vesměs 17/ 18(já) / 19...Surprised) Ale jsou i tací kterým je taky tolik, ale nevypadaj na to...(např. Rypkáč)[/quote]no jo no...to je mozny ale pak sou tu taciii...kterym bys netipovala ani tech 18...(např. EJDAM) lol!
Návrat nahoru Goto down
mandaríí

mandaríí

Poeet p?íspivku : 2789
Registration date : 14. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeMon 21 Jan - 16:34

a pak sou tu tací, kteří mají svůj věk ne jen tak zbůh darma afro
Návrat nahoru Goto down
http://www.screech.bloguje.cz
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeWed 23 Jan - 18:28

mandaríí napsal:

king queen king
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeWed 23 Jan - 19:35

[quote="Adámek"]
mandaríí napsal:

king queen king[/quotejojo..taky neverim Smile
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeThu 24 Jan - 9:06

[quote="Rypka"]
Adámek napsal:
mandaríí napsal:

To bylo na Mandu... lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeThu 24 Jan - 13:51

[quote="Adámek"]
Rypka napsal:
Adámek napsal:
mandaríí napsal:

dyt
Návrat nahoru Goto down
mandaríí

mandaríí

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeThu 24 Jan - 16:30

To bylo na Mandu... lol! lol![/quote]dyt[/quote]

kdybste nebyli tak pomatený tak se s vám aještě dá někdy bavit, ale takhle? Laughing
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeThu 24 Jan - 17:23

mandaríí napsal:
dyt[/quote]

kdybste nebyli tak pomatený tak se s vám aještě dá někdy bavit, ale takhle? Laughing[/quote]

Náhodou, my si rozumíme...to je tvůj problém, že ti to přijde pomatený a nevyznáš se v tom..
Návrat nahoru Goto down
mandaríí

mandaríí

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeThu 24 Jan - 22:28

Adámek napsal:
mandaríí napsal:
dyt

kdybste nebyli tak pomatený tak se s vám aještě dá někdy bavit, ale takhle? Laughing[/quote]

Náhodou, my si rozumíme...to je tvůj problém, že ti to přijde pomatený a nevyznáš se v tom..[/quote]

kdo řiká že nevyznám Laughing akorát, že sváma není rozmná řeč Rolling Eyes Cool
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeFri 25 Jan - 0:08

to rika ta prava. Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeFri 25 Jan - 0:18

Rypka napsal:

Ne asi. Prdíme na ní, ne?
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeFri 25 Jan - 15:52

Adámek napsal:
Rypka napsal:

hele ale naky zadni vratka si musime nechat votevreny. =)
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeFri 25 Jan - 17:24

Rypka napsal:
Adámek napsal:
Rypka napsal:

hele ale naky zadni vratka si musime nechat votevreny. =)

Pravda..Surprised) Tak jak teda?
Návrat nahoru Goto down
mandaríí

mandaríí

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeFri 25 Jan - 18:50

kdyt jo...já počkám až se v klidu domluvíte co se mnou... silent
Návrat nahoru Goto down
Rypka

Rypka

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeFri 25 Jan - 19:20

hele tak budem se s ni tak nejak na voko bavit..hlavne kdyz budem neco potrebovat jo? Smile
Návrat nahoru Goto down
kikina

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 30. 01. 08

PříspěvekPředmět: Ahojky   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeWed 30 Jan - 15:54

Adámek napsal:
Barush napsal:
Adámek napsal:
end.in.ka napsal:
Barush napsal:
Cartman 182 napsal:
Barush napsal:
ani nevite, jak silene moc se tesim !!!! Avril mam vsude na plakatech a mam aj stejnou kytaru (elektr.) jako ona Very Happy uz aby byl ten cervenec! se to zase bude tahnout ... Very Happy

kdo uz jste byl na koncerte Av? Wink
ahojky jsem tu nová a chtěla jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo by byl ochotný si se mnou dát sraz ,protže já jdu sama,protože z mých kamarádů nikdo avril neposlouchá!prosím odepiště někdo kdokoliv??
Avril má teď kytaru na zakázku..myslíš že máš opravdu stejnou jakou má ona teĎ?
uplně stejnou asi ne Wink ale vzhledově sedí Very Happy

jinak myslíte,že se v Praze před koncertem budou moci koupit nějaké upomínkové předměty?
to nevím, ale doufám, že jo Smile

Určitě jo, minule byli trička, mikina, plakáty, odznaky a taková ty svítící tyčinky..Surprised)
a na kolik to tak prislo? urco beru vsechno Very Happy Very Happy si sebou vezmu aspon 5000,- Very Happy a placky urco chci Very Happy i plakaty Very Happy Very Happy kurnik, uz at to je ... moc se tesiiiiiiim
myslite, ze tam pujde propasovat ten fotak?

No tričko jsem si pořídil za 600, mikina stála 1000 a odznaky asi 3kilka..a plagáty byli za 2kila...myslím že..Surprised))
Návrat nahoru Goto down
kikina

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 30. 01. 08

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitimeWed 30 Jan - 15:55

Adámek napsal:
Barush napsal:
Adámek napsal:
end.in.ka napsal:
Barush napsal:
Cartman 182 napsal:
Barush napsal:
ani nevite, jak silene moc se tesim !!!! Avril mam vsude na plakatech a mam aj stejnou kytaru (elektr.) jako ona Very Happy uz aby byl ten cervenec! se to zase bude tahnout ... Very Happy

kdo uz jste byl na koncerte Av? Wink

Avril má teď kytaru na zakázku..myslíš že máš opravdu stejnou jakou má ona teĎ?
uplně stejnou asi ne Wink ale vzhledově sedí Very Happy

jinak myslíte,že se v Praze před koncertem budou moci koupit nějaké upomínkové předměty?
to nevím, ale doufám, že jo Smile

Určitě jo, minule byli trička, mikina, plakáty, odznaky a taková ty svítící tyčinky..Surprised)
a na kolik to tak prislo? urco beru vsechno Very Happy Very Happy si sebou vezmu aspon 5000,- Very Happy a placky urco chci Very Happy i plakaty Very Happy Very Happy kurnik, uz at to je ... moc se tesiiiiiiim
myslite, ze tam pujde propasovat ten fotak?

No tričko jsem si pořídil za 600, mikina stála 1000 a odznaky asi 3kilka..a plagáty byli za 2kila...myslím že..Surprised))
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!   Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !!
Strana 3 z 22Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next
 Similar topics
-
» 8.7.08 avril v praze
» Avril kratke videjko z Girlfriend,pozdrav od Avril
» Avril a TBLC
» Avril's hair
» DVD Avril

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Avril-l.wz.cz - Forum :: Avril Lavigne-
Přejdi na: