| Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |
|
+13kikina lenny TynushQa* CitroneQ Týna.K (_._) mandaríí Cartman 182 Rypka drusila sevca Adámek Barush 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Hanilka
Poeet p?íspivku : 2556 Age : 36 Registration date : 08. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 28 May - 22:33 | |
| | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 28 May - 22:34 | |
| | |
|
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 28 May - 22:35 | |
| Tak jinak do toho německa bych jel já, luky i gába:D | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 28 May - 22:36 | |
| no se to prestalo resiiit noo | |
|
| |
lenny
Poeet p?íspivku : 4546 Age : 38 Bydliště : Prague Registration date : 19. 01. 08
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 28 May - 22:39 | |
| tak asi takhle hani.. jako kdyz na me pockate, az dopisu test 23.6, tak pojedu. bohuzel proste s tim musim pocitat, ze je ta moznost. (a spis tomu tak bude).. | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Wed 28 May - 22:40 | |
| - Adámek napsal:
- Tak jinak do toho německa bych jel já, luky i gába:D
tak to ani autem jet nemuzem leda by nekdo sel do kufricicku..treba blaznivej ridic | |
|
| |
Hanilka
| |
| |
Adámek
| |
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 16:55 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 17:03 | |
| | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 17:05 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 17:06 | |
| | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 17:06 | |
| | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 17:55 | |
| - Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
tak to ani autem jet nemuzem
leda by nekdo sel do kufricicku..treba blaznivej ridic thats the problem.. what about the train? Tak jako mě by nevadilo jet vlakem...) teda podle ceny.. tak kdyz dame skupinovku.. tak si myslim, ze oukej!! uz by to mozna chtelo lupeny cooo? No určo..Ale to necháám na toooobě... na lenny no Tak bude vědět jestli má jet až za měsíc:D A kdy to vůbec je?? 23.6. uterecek tusiim .. ale tak snad pojede ne.. dyk ma tu zkousku od 11:40 .. kdyby ji NAHODOU nedala tedka!! je to pondelicko, hejnicku, a mas pravdu, ze mam zkousku od 11.40 (a ted jsem ji fakt spis nedala, psal nam mail, ze tentokrat byl OPRAVDU VELKY POCET NEUSPESNYCH ale ofiko jeste nemam napsany nic..) no vlackem bych do toho sla, klidne tim EC jak jsme koukaly s hani. to necham na vas. kdyz na me pockate, tak neco jede po 13h. a tam jsme v 16.30. ted jde o to, jestli by vam to nevadilo jet takhle pozde az po te me zkousce. kdyby jo, tak ja to pochopim!! | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Thu 29 May - 18:34 | |
| - lenny napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
tak to ani autem jet nemuzem
leda by nekdo sel do kufricicku..treba blaznivej ridic thats the problem.. what about the train? Tak jako mě by nevadilo jet vlakem...) teda podle ceny.. tak kdyz dame skupinovku.. tak si myslim, ze oukej!! uz by to mozna chtelo lupeny cooo? No určo..Ale to necháám na toooobě... na lenny no Tak bude vědět jestli má jet až za měsíc:D A kdy to vůbec je?? 23.6. uterecek tusiim .. ale tak snad pojede ne.. dyk ma tu zkousku od 11:40 .. kdyby ji NAHODOU nedala tedka!! je to pondelicko, hejnicku, a mas pravdu, ze mam zkousku od 11.40 (a ted jsem ji fakt spis nedala, psal nam mail, ze tentokrat byl OPRAVDU VELKY POCET NEUSPESNYCH ale ofiko jeste nemam napsany nic..)
no vlackem bych do toho sla, klidne tim EC jak jsme koukaly s hani. to necham na vas. kdyz na me pockate, tak neco jede po 13h. a tam jsme v 16.30.
ted jde o to, jestli by vam to nevadilo jet takhle pozde az po te me zkousce. kdyby jo, tak ja to pochopim!! me je to uuplne jedno.... !!! hlavne ze ju uvidim.. !! takze klidoo lenny.. | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 30 May - 12:09 | |
| Jako dit tam budeme v 16:30..a koncík bude až od 8..takže to je podle mě good, klidně bych jel později. Stejně kdyby tak pudeme na sezení.. | |
|
| |
lenny
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 30 May - 19:52 | |
| - Adámek napsal:
- Jako dit tam budeme v 16:30..a koncík bude až od 8..takže to je podle mě good, klidně bych jel později. Stejně kdyby tak pudeme na sezení..
sedet, johohooo? | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Fri 30 May - 22:29 | |
| - lenny napsal:
- Adámek napsal:
- Jako dit tam budeme v 16:30..a koncík bude až od 8..takže to je podle mě good, klidně bych jel později. Stejně kdyby tak pudeme na sezení..
sedet, johohooo? nou.. ja ci staaat | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sat 31 May - 12:23 | |
| - Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
sedet, johohooo? nou.. ja ci staaat Cooo? Dit stát budeme v práglu...!!! Tak jako jestli chcete stát, tak by jste tam měli bejt už brzo ráno... | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sat 31 May - 12:30 | |
| - Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
sedet, johohooo? nou.. ja ci staaat Cooo? Dit stát budeme v práglu...!!! Tak jako jestli chcete stát, tak by jste tam měli bejt už brzo ráno... prdkyy.. a hlavne listky na sezeni uz nejsou | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sat 31 May - 12:31 | |
| - Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
sedet, johohooo? nou.. ja ci staaat Cooo? Dit stát budeme v práglu...!!! Tak jako jestli chcete stát, tak by jste tam měli bejt už brzo ráno... prdkyy.. a hlavne listky na sezeni uz nejsou Ahááá, takže stání už je jen to obyč ne?? | |
|
| |
Hanilka
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sat 31 May - 13:15 | |
| - Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
sedet, johohooo? nou.. ja ci staaat Cooo? Dit stát budeme v práglu...!!! Tak jako jestli chcete stát, tak by jste tam měli bejt už brzo ráno... prdkyy.. a hlavne listky na sezeni uz nejsou Ahááá, takže stání už je jen to obyč ne?? oni tam myslim stani nerozlisujou.. | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! Sat 31 May - 13:21 | |
| - Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- Adámek napsal:
- Hanilka napsal:
- lenny napsal:
- Adámek napsal:
sedet, johohooo? nou.. ja ci staaat Cooo? Dit stát budeme v práglu...!!! Tak jako jestli chcete stát, tak by jste tam měli bejt už brzo ráno... prdkyy.. a hlavne listky na sezeni uz nejsou Ahááá, takže stání už je jen to obyč ne?? oni tam myslim stani nerozlisujou.. Aháááá, tak to je divnýý. Já si chtěl jít sednout.. | |
|
| |
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| |
| |
Adámek
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Koncert Avril v Praze - kdo jede, ihned sem !! | |