Avril-l.wz.cz - Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Avril-l.wz.cz - Forum

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Avril is accused of ripping off songs

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Adámek

Adámek

Poeet p?íspivku : 5887
Registration date : 25. 04. 06

Avril is accused of ripping off songs Empty
PříspěvekPředmět: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitimeThu 5 Jul - 12:39

Přebral jsem to z jinejch českej stránek i s přeložením:))) Je to celkem zajimavý a zajímá mě Vás názor-.. no Váš-- vyjádří se k tomu tak sevca, hanilka, možná mandaríí či drusila..nikdo jinej to tady jaksi nenavštěvuje..Sad

Fake punk chick Avril Lavigne tends to piss off the people she collaborates with and then never works with them again. Apparently, she tends to leave with a song or two and not issue the appropriate credits. Kinda of like when she f*cked me over and stole "Sk8er Boi". Canadian songstress Chantal Kreviazuk tells "Performing Songwriter" in an interview that the surly little tyke absconded with her song.

Performing Songwriter: We just did a story with Avril Lavigne, whom you wrote with...
Chantal: I find it funny that it's in Performing Songwriter. I mean, Avril, songwriter? Avril doesn't really sit and write songs by herself or anything. Avril will also cross the ethical line, and no one says anything. That's why I'll never work with her again. I sent her a song two years ago called "Contagious," and I just saw the track listing to this album (The Best Damn Thing) and there's a song called "Contagious" on it--and my name's not on it. What do you do with that?

Rádoby "punkerka" Avril Lavigne má sklony podvádět lidi se kterými spolupracuje a poté už se jim ani neozve.Patrně,je u ní zvykem přivlastnit jednu,dvě písničky a vydává je za své.Příkladem je třeba jak mě Avril okradla o "Sk8er Boi" (Chantal Kreviazuk o Avril).Kanadská písníčkářka Chantal Kreviazuk řekla v jednom rozhovoru,že tato malá uličnice "utekla" s jejími songy.V magazínu "Performing Songwriter" Chantal uvedla "Avril a skladatelka?Avril si opravdu nesedne a nenapíše nějakou písen.Avril také nemá žádnou morálku a ne jeden člověk si to myslí.A taky proto už s ní nechci nikdy spolupracovat.Před dvěma lety jsem jí poslala písen,která se jmenovala "Contagious".A nedávno jsem si prohlížela tracklist TBDT a našla jsem tam písen zvanou "Contagious" a moje jméno tam nebylo.Co s tím?
Návrat nahoru Goto down
http://www.adiiiisek.rajce.net
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitimeThu 5 Jul - 16:58

Hano reaguj!!!
Návrat nahoru Goto down
Hanilka

Poeet p?íspivku : 2556
Registration date : 08. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitimeThu 5 Jul - 17:01

Adámek napsal:
Hano reaguj!!!

Ty si kokot.. ja te kopnu.. chaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lol!

No co k tomu rict jako:) je to kravina.. avrilku znam a vim, ze songy si pise sama..
ne fak,,.. ja tomuhle proste neverim.. bulvar je bulvar.. !! jen same kecy.. myslim, ze uz v nekolika rozhovorech rekla, jak sve songy "vyrabi".. jestli chantal ji nekdy nejak vic pomohla a tej ji zavidi jeji slavu.. Smile ja fakt nevim.. kazdopadne tomu proste neverim.. a tecka.. co dodat vic
Návrat nahoru Goto down
http://www.deeckouni.wz.cz
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitimeThu 5 Jul - 17:03

Hanilka napsal:
Adámek napsal:
Hano reaguj!!!

No co k tomu rict jako:) je to kravina.. avrilku znam a vim, ze songy si pise sama..
ne fak,,.. ja tomuhle proste neverim.. bulvar je bulvar.. !! jen same kecy.. myslim, ze uz v nekolika rozhovorech rekla, jak sve songy "vyrabi".. jestli chantal ji nekdy nejak vic pomohla a tej ji zavidi jeji slavu.. Smile ja fakt nevim.. kazdopadne tomu proste neverim.. a tecka.. co dodat vic

HEY HEY KOKOTA ODVOLEJ!

právě, já věděl že ty to budeš vědět, když jste takový kámošky..proto jsem chtěl tvůj názor!
Návrat nahoru Goto down
Hanilka

Poeet p?íspivku : 2556
Registration date : 08. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitimeThu 5 Jul - 17:06

Adámek napsal:
Hanilka napsal:
Adámek napsal:
Hano reaguj!!!

HEY HEY KOKOTA ODVOLEJ!

právě, já věděl že ty to budeš vědět, když jste takový kámošky..proto jsem chtěl tvůj názor!

Ajaj.. adamek i rymuje.. YOU YOU.. nedvolam.. Smile
No a ty mas nazor jakej, hm?
Návrat nahoru Goto down
http://www.deeckouni.wz.cz
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitimeThu 5 Jul - 17:13

Hanilka napsal:
Adámek napsal:
Hanilka napsal:
Adámek napsal:
Hano reaguj!!!

HEY HEY KOKOTA ODVOLEJ!

Ajaj.. adamek i rymuje.. YOU YOU.. nedvolam.. Smile
No a ty mas nazor jakej, hm?

Za to Hanička moc ne..co?¨
Já mám názor taovej, že je to jeden velkej kec!! Chantal neskládá songy jako je conta..Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Avril is accused of ripping off songs   Avril is accused of ripping off songs Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Avril is accused of ripping off songs
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Karaoke songs
» the nicest lines of your favourite songs
» Avril kratke videjko z Girlfriend,pozdrav od Avril
» Avril a TBLC
» Avril's hair

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Avril-l.wz.cz - Forum :: Avril Lavigne-