| Jak vylepšit stránky? | |
|
+7drusila ChristineZ.Kochansky avrilka avril_maya danny Adámek Petanek 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Petanek Admin
Poeet p?íspivku : 249 Registration date : 02. 04. 06
| Předmět: Jak vylepšit stránky? Tue 4 Apr - 10:59 | |
| Pokud máte nějaký nápad jak vylepšit stánky, rádi si váš nápad přečteme a zvážíme jeho realizaci . | |
|
| |
Adámek
Poeet p?íspivku : 5887 Age : 35 Bydliště : Most Registration date : 25. 04. 06
| Předmět: :) Sun 7 May - 13:24 | |
| Já úplně jen takovou maličkost..což by pro vás možná bylo uplně primitivní.Ten uvodní obrázek se mi líbí,ale ten co pak je nahoře..tak prostě mi ty fotky přijdou už hrozně starý,a připomíná mi to že je to třeba už starej design. Jako prostě bych dal trošku nějaký novější fotky(Ale třeba máte schválně takovýhle,jako že tedka Av takovou neberete) Ale když se tu objevujou novinky tak jí asi máte furt rádi tak bych dal něco novějšího:) | |
|
| |
Petanek Admin
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Tue 9 May - 11:44 | |
| Je fajn, že aspon někdo se vyjádří ke stránkám. Samozřejmě, že je to dobrá připomínka a myslím, že se časem bude realizovat. Nyní je problém v tom, že ani já, ani Allkor a ani Sevca nemáme příliš časuna to, aby se daly tyhle stránky nějak extra inovovat.Ale počitámse s tím,že až se přehoupneme přes tohle mrtvé období tak se stránkama zase něco uděláme. Jde jen o čas | |
|
| |
danny
Poeet p?íspivku : 7 Bydliště : Děčín Registration date : 17. 04. 06
| |
| |
Petanek Admin
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Thu 18 May - 10:27 | |
| - danny napsal:
- Ahoooj!!! hrajete někdo na ňákej nástroj ??? já jo a tak mě napadlo že byste sem mohli dát nějaký notky.... dlouho sem je sháněla a bylo by docela dobrý kdyby tady byly......
Ahojky jsem rád, že máš nějakou připomínku k našim stránkám. CO se týče not, tak pro kytaru jsou na stránkách taby http://www.avril-l.wz.cz/Multimedia/index.php?co=tabynebo soubory pro program Guitar Pro, což je myslím nejen pro kytaru. Ty jsou tady http://www.avril-l.wz.cz/Multimedia/index.php?co=gp_souboryPokud jsi myslela něco jiného tak sems tím. Každý nápad je vítán | |
|
| |
danny
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Thu 18 May - 17:16 | |
| Myslela sem něco jinýho..... uplně normální noty..... jako v adobe readru... že na to nemusí bejt program a dá se to otevřít v obyčejnym programu.... a sou to noty spíš pro klavír takže na hlasy a bez bicích.... ale taky s akordama.... já nevim jak to popsat.... [/b] | |
|
| |
Petanek Admin
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Thu 18 May - 19:21 | |
| Aha, tak to jo a ty jsi nějaké teda sehnala nebo stále sháníš?Kdybys sehnala tak já bych je mohl dát na stránky i pro ostatní | |
|
| |
danny
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Fri 19 May - 16:09 | |
| něco mám a něco shánim..... klidně ti je pošlu abys je sem moh dát...
mám: Anything but ordinary,Freak out,Naked, Mobile, Sk8ater boi, My happy ending, Complicated, I´m with you a Why...... | |
|
| |
Petanek Admin
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Fri 19 May - 18:05 | |
| - danny napsal:
- něco mám a něco shánim..... klidně ti je pošlu abys je sem moh dát...
mám: Anything but ordinary,Freak out,Naked, Mobile, Sk8ater boi, My happy ending, Complicated, I´m with you a Why...... Můžeš mi to poslat na mail, co mám uvedenej na stránkách? dík moc | |
|
| |
danny
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Sat 20 May - 0:26 | |
| už sem ti to poslala skoukni je rači jestli sou v poho... trošku se mi seká mail.. | |
|
| |
Petanek Admin
| |
| |
avril_maya
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 04. 04. 06
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Fri 25 Aug - 20:25 | |
| no chtelo by to novy layout, aspon jednou za cas... | |
|
| |
avrilka
Poeet p?íspivku : 150 Registration date : 02. 03. 07
| |
| |
Adámek
| |
| |
ChristineZ.Kochansky
Poeet p?íspivku : 54 Age : 36 Registration date : 06. 05. 06
| Předmět: Noty Sat 26 May - 17:02 | |
| Petanek:Jestli budeš chtít,taky můžu dodat nějaký noty pro klavír a hlas.Nejsem teď sice doma,takže nevím přesně,co mám a co ne,ale myslím,že z Let Go mám jen Complicated,Sk8r Boi,I'm With You a Anything But Ordinary.Z Under My Skin mám myslím téměř vše,vyjma 1-2 písniček,ale některý sou od jinýho vydavatelství (Together a Slipped Away),snažím se totiž hlavně shánět ty co se normálně daj koupit...no až budu doma,tak sem ještě můžu napsat a poslat ti to na mail | |
|
| |
drusila
Poeet p?íspivku : 182 Age : 35 Bydliště : slovakiaa!! Registration date : 17. 05. 07
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Thu 7 Jun - 10:13 | |
| - ChristineZ.Kochansky napsal:
- Petanek:Jestli budeš chtít,taky můžu dodat nějaký noty pro klavír a hlas.Nejsem teď sice doma,takže nevím přesně,co mám a co ne,ale myslím,že z Let Go mám jen Complicated,Sk8r Boi,I'm With You a Anything But Ordinary.Z Under My Skin mám myslím téměř vše,vyjma 1-2 písniček,ale některý sou od jinýho vydavatelství (Together a Slipped Away),snažím se totiž hlavně shánět ty co se normálně daj koupit...no až budu doma,tak sem ještě můžu napsat a poslat ti to na mail
fanusik red dwarf?? | |
|
| |
drusila
Poeet p?íspivku : 182 Age : 35 Bydliště : slovakiaa!! Registration date : 17. 05. 07
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Fri 2 Nov - 11:19 | |
| co keby sme sa vsetci posnazili, porobili nejake blendy na novy designe, hm?? | |
|
| |
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| |
| |
drusila
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Sun 4 Nov - 14:54 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Sun 4 Nov - 17:51 | |
| - drusila napsal:
- co keby sme sa vsetci posnazili, porobili nejake blendy na novy designe, hm??
problém je v tom, že to tady skoro nikdo neumíí::DDD Ale jsem pro, abyste to udělali a oživili to tady.. | |
|
| |
drusila
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Mon 5 Nov - 18:12 | |
| | |
|
| |
(_._)
Poeet p?íspivku : 4321 Registration date : 23. 07. 07
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Mon 5 Nov - 20:56 | |
| | |
|
| |
Adámek
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Mon 5 Nov - 23:28 | |
| | |
|
| |
sevca
Poeet p?íspivku : 1416 Registration date : 05. 04. 06
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Wed 7 Nov - 8:57 | |
| | |
|
| |
mandaríí
Poeet p?íspivku : 2789 Bydliště : Pardubice Registration date : 14. 04. 06
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? Wed 7 Nov - 15:46 | |
| o adminu fora....je to petnek, sevca jenom pomáhá s novinkama...je to tak? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Jak vylepšit stránky? | |
| |
|
| |
| Jak vylepšit stránky? | |
|