Avril-l.wz.cz - Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Avril-l.wz.cz - Forum

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Jak vylepšit stránky?

Goto down 
+7
drusila
ChristineZ.Kochansky
avrilka
avril_maya
danny
Adámek
Petanek
11 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Petanek
Admin
Petanek

Poeet p?íspivku : 249
Registration date : 02. 04. 06

Jak vylepšit stránky? Empty
PříspěvekPředmět: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeTue 4 Apr - 10:59

Pokud máte nějaký nápad jak vylepšit stánky, rádi si váš nápad přečteme a zvážíme jeho realizaci Very Happy .
Návrat nahoru Goto down
http://www.avril-l.wz.cz
Adámek

Adámek

Poeet p?íspivku : 5887
Registration date : 25. 04. 06

PříspěvekPředmět: :)   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSun 7 May - 13:24

Já úplně jen takovou maličkost..což by pro vás možná bylo uplně primitivní.Ten uvodní obrázek se mi líbí,ale ten co pak je nahoře..tak prostě mi ty fotky přijdou už hrozně starý,a připomíná mi to že je to třeba už starej design. Jako prostě bych dal trošku nějaký novější fotky(Ale třeba máte schválně takovýhle,jako že tedka Av takovou neberete) Ale když se tu objevujou novinky tak jí asi máte furt rádi tak bych dal něco novějšího:) tongue
Návrat nahoru Goto down
http://www.adiiiisek.rajce.net
Petanek
Admin
Petanek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeTue 9 May - 11:44

Je fajn, že aspon někdo se vyjádří ke stránkám. Wink Samozřejmě, že je to dobrá připomínka a myslím, že se časem bude realizovat. Nyní je problém v tom, že ani já, ani Allkor a ani Sevca nemáme příliš časuna to, aby se daly tyhle stránky nějak extra inovovat.Ale počitámse s tím,že až se přehoupneme přes tohle mrtvé období tak se stránkama zase něco uděláme. Jde jen o čas Very Happy
Návrat nahoru Goto down
danny

danny

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 17. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeWed 17 May - 21:52

Ahoooj!!! hrajete někdo na ňákej nástroj Question ??? já jo a tak mě napadlo že byste sem mohli dát nějaký notky.... dlouho sem je sháněla a bylo by docela dobrý kdyby tady byly...... Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Petanek
Admin
Petanek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeThu 18 May - 10:27

danny napsal:
Ahoooj!!! hrajete někdo na ňákej nástroj Question ??? já jo a tak mě napadlo že byste sem mohli dát nějaký notky.... dlouho sem je sháněla a bylo by docela dobrý kdyby tady byly...... Very Happy

Ahojky jsem rád, že máš nějakou připomínku k našim stránkám. CO se týče not, tak pro kytaru jsou na stránkách taby

http://www.avril-l.wz.cz/Multimedia/index.php?co=taby

nebo soubory pro program Guitar Pro, což je myslím nejen pro kytaru. Ty jsou tady

http://www.avril-l.wz.cz/Multimedia/index.php?co=gp_soubory

Pokud jsi myslela něco jiného tak sems tím. Každý nápad je vítán Very Happy
Návrat nahoru Goto down
danny

danny

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeThu 18 May - 17:16

Myslela sem něco jinýho..... uplně normální noty..... jako v adobe readru... že na to nemusí bejt program a dá se to otevřít v obyčejnym programu.... a sou to noty spíš pro klavír takže na hlasy a bez bicích.... ale taky s akordama.... já nevim jak to popsat.... Very Happy [/b]
Návrat nahoru Goto down
Petanek
Admin
Petanek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeThu 18 May - 19:21

Aha, tak to jo a ty jsi nějaké teda sehnala nebo stále sháníš?Kdybys sehnala tak já bych je mohl dát na stránky i pro ostatní Wink
Návrat nahoru Goto down
danny

danny

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeFri 19 May - 16:09

něco mám a něco shánim..... klidně ti je pošlu abys je sem moh dát...

mám: Anything but ordinary,Freak out,Naked, Mobile, Sk8ater boi, My happy ending, Complicated, I´m with you a Why......
Návrat nahoru Goto down
Petanek
Admin
Petanek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeFri 19 May - 18:05

danny napsal:
něco mám a něco shánim..... klidně ti je pošlu abys je sem moh dát...

mám: Anything but ordinary,Freak out,Naked, Mobile, Sk8ater boi, My happy ending, Complicated, I´m with you a Why......

Můžeš mi to poslat na mail, co mám uvedenej na stránkách? dík moc lol!
Návrat nahoru Goto down
danny

danny

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSat 20 May - 0:26

už sem ti to poslala Very Happy skoukni je rači jestli sou v poho... trošku se mi seká mail..
Návrat nahoru Goto down
Petanek
Admin
Petanek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSat 20 May - 0:32

danny napsal:
už sem ti to poslala Very Happy skoukni je rači jestli sou v poho... trošku se mi seká mail..

Právě ti píšu na ICQ study
Návrat nahoru Goto down
avril_maya

avril_maya

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 04. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeFri 25 Aug - 20:25

no chtelo by to novy layout, aspon jednou za cas... Neutral
Návrat nahoru Goto down
avrilka

avrilka

Poeet p?íspivku : 150
Registration date : 02. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSat 3 Mar - 15:33

avril_maya napsal:

jj to by teda chtělo!!! Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeFri 25 May - 15:43

avrilka napsal:
avril_maya napsal:

jj to by teda chtělo!!! Twisted Evil

Ale prd, hlavní jsou novinky..ne nějaký layuaty..či jak se to píše. Já když bych něco měnil, tak bych změnil barvy tady na forku..je to takový chladný..ale to je fuk..Smile))
Návrat nahoru Goto down
ChristineZ.Kochansky

ChristineZ.Kochansky

Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 06. 05. 06

PříspěvekPředmět: Noty   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSat 26 May - 17:02

Petanek:Jestli budeš chtít,taky můžu dodat nějaký noty pro klavír a hlas.Nejsem teď sice doma,takže nevím přesně,co mám a co ne,ale myslím,že z Let Go mám jen Complicated,Sk8r Boi,I'm With You a Anything But Ordinary.Z Under My Skin mám myslím téměř vše,vyjma 1-2 písniček,ale některý sou od jinýho vydavatelství (Together a Slipped Away),snažím se totiž hlavně shánět ty co se normálně daj koupit...no až budu doma,tak sem ještě můžu napsat a poslat ti to na mail bounce
Návrat nahoru Goto down
drusila

drusila

Poeet p?íspivku : 182
Registration date : 17. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeThu 7 Jun - 10:13

ChristineZ.Kochansky napsal:
Petanek:Jestli budeš chtít,taky můžu dodat nějaký noty pro klavír a hlas.Nejsem teď sice doma,takže nevím přesně,co mám a co ne,ale myslím,že z Let Go mám jen Complicated,Sk8r Boi,I'm With You a Anything But Ordinary.Z Under My Skin mám myslím téměř vše,vyjma 1-2 písniček,ale některý sou od jinýho vydavatelství (Together a Slipped Away),snažím se totiž hlavně shánět ty co se normálně daj koupit...no až budu doma,tak sem ještě můžu napsat a poslat ti to na mail bounce
fanusik red dwarf?? Cool
Návrat nahoru Goto down
drusila

drusila

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeFri 2 Nov - 11:19

co keby sme sa vsetci posnazili, porobili nejake blendy na novy designe, hm?? scratch
Návrat nahoru Goto down
(_._)

Poeet p?íspivku : 4321
Registration date : 23. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSat 3 Nov - 17:23

drusila napsal:
co keby sme sa vsetci posnazili, porobili nejake blendy na novy designe, hm?? scratch

mohli by jsme, ale mě blendy moc nejdou lol! a kdyby jsem ňáký vyrobila kam ho mám dát?? lol!
Návrat nahoru Goto down
drusila

drusila

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSun 4 Nov - 14:54

end.in.ka napsal:
drusila napsal:

mohli by jsme, ale mě blendy moc nejdou lol! a kdyby jsem ňáký vyrobila kam ho mám dát?? lol!

photobucket.com a odtial ho skopirujes sem Basketball
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeSun 4 Nov - 17:51

drusila napsal:

problém je v tom, že to tady skoro nikdo neumíí::DDD Ale jsem pro, abyste to udělali a oživili to tady..
Návrat nahoru Goto down
drusila

drusila

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeMon 5 Nov - 18:12

Adámek napsal:
drusila napsal:

problém je v tom, že to tady skoro nikdo neumíí::DDD Ale jsem pro, abyste to udělali a oživili to tady..
no a.. ved ja to tiez nevim.. lol!
ehm..kto je vlastne admin tohto fora?? scratch
Návrat nahoru Goto down
(_._)

Poeet p?íspivku : 4321
Registration date : 23. 07. 07

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeMon 5 Nov - 20:56

drusila napsal:
Adámek napsal:
drusila napsal:

Petanek ne?? lol!
Návrat nahoru Goto down
Adámek

Adámek

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeMon 5 Nov - 23:28

end.in.ka napsal:
drusila napsal:
Adámek napsal:
drusila napsal:

Petanek ne?? lol!

Jj---možná i něco sevca má..
Návrat nahoru Goto down
sevca

sevca

Poeet p?íspivku : 1416
Registration date : 05. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeWed 7 Nov - 8:57

Adámek napsal:
end.in.ka napsal:
drusila napsal:
Adámek napsal:
drusila napsal:

Petanek ne?? lol!

Jj---možná i něco sevca má..
Adameg o com je tu rec?Smile))afro
Návrat nahoru Goto down
mandaríí

mandaríí

Poeet p?íspivku : 2789
Registration date : 14. 04. 06

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitimeWed 7 Nov - 15:46

o adminu fora....je to petnek, sevca jenom pomáhá s novinkama...je to tak? Basketball
Návrat nahoru Goto down
http://www.screech.bloguje.cz
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Jak vylepšit stránky?   Jak vylepšit stránky? Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Jak vylepšit stránky?
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Avril-l.wz.cz - Forum :: Avril-l.wz.cz-
Přejdi na: